Tot i ser fill dels 80 (va néixer a Nova York tot just fa 35 anys), el músic i arranjista Scott Bradlee creia que tot podia sonar millor amb un toc de sons clàssics. I amb aquest convenciment per bandera va idear el que ja és el grup transmutable i flexible per antonomasia, la Postmodern Jukebox. Amb una llista de fins a 70 artistes diferents, la PMJ acumula centenars de milions de visites a YouTube, 2 milions de subscriptors al seu canal o 700,000 oients mensuals a Spotify. La seva fórmula: reinventar tota classe de temes donant-los a la vegada una forma retro i novedosa.

A aquestes xifres de vertigen sumen ja centenars d’actuacions per tot el món. La propera setmana tornaran a passar per Barcelona, en la que és la seva quarta visita a Espanya, un directe en que com és habitual, el propi Bradlee escull els temes que s’interpretaran i els membres que participen a la gira.

Tal com declara ell mateix, “Cadascún d’ells té un gran potencial i jo estic molt orgullos quan combinem habilitats i personalitats que resulten en una experiencia única pels nostres seguidors. Volem que els nostres fans escapin del món real i que vinguin amb nosaltres a la festa més memorable dels anys 20 a El Gran Gatsby. Volem que sentin que están a la festa de Nadal amb Sinatra com a amfitrió. Només es pot presenciar tot això en una nit de concert amb Postmodern Jukebox“.

I com a mostra, algunes de les seves creacions:

“Creep” de Radiohead

“Baby one more time” de Britney Spears

“I want you to want me” de Cheap Trick

“Sledgehammer” de Peter Gabriel

“Seven Nation Army” de White StripesQuan: 8 Abril
On: Auditori del Forum
Preu: De 46 a 68€
Comprar entrades

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies