Pura Maldad: Joker
8Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

“Qui pot riure en una ciutat com Gotham City? Un lloc on una riallada és el so més aterridor que es pot escoltar. Estem a la ciutat de Batman, però també a la ciutat del Joker. L’eterna amenaça del Cavaller Fosc és el protagonista d’aquest volum en el qual, mitjançant una selecció de diferents històries, recorrem la trajectòria del major vilà de l’Univers DC.”

Arribats a aquest punt, podem afirmar que el Joker és el dolent més famós de la història. Al nivell del seu contrari Batman, per descomptat. No hi ha res que se li resisteixi per fer-lo baixar del seu tro: no hi ha dolent de Marvel que li arribi a la sola de les sabates, i ni tan sols la penosa interpretació de Jared Leto ha pogut acabar amb ell.

Però, per què aquesta fixació amb el Príncep Pallasso del Crim? Per què agrada tant un enemic tan recurrent, canviant i que ha estat utilitzat innombrables vegades com a raó de ser de trames inversemblants? La resposta està en el primer lliurament de la nova col·lecció d’antologies gràfiques Pura Maldad, que dedica el seu inici, ni més ni menys, que al Joker.

"PURA MALDAD: JOKER" ECC

Des de la seva primera aparició a Batman #1 (1940), passant per grans moments de la seva mitologia com la primera versió del seu origen a Detective Comics #168, un clàssic enfrontament amb aires filosòfics a Batman #251, una de les millors novel·les gràfiques centrades en el personatge anomenada Joker: Abogado del Diablo, per acabar amb dues històries recents de Detective Comics.

Aquest volum de Pura Maldad dedicat al personatge és la guia perfecta per entendre al criminal, veure solament algunes de les seves centenars de facetes i recordar el per què de la seva existència. Una recopilació obligada per a qualsevol fan del vilà i el seu heroi.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies