Avançant-se a l’home del temps i fins i tot a El Corte Inglés, aquest any la Primavera arriba un parell de setmanes abans. I és que tot just aquesta setmana Barcelona serà testimoni d’un parell de concerts que prometen alterar la sang a més d’un. Començarem el dijous, amb l’actuació a la Sala Apol·lo de Las Bistecs, per continuar Divendres i Dissabte amb Fangoria i el seu “Pianíssimo” a la Sala Barts. Preparin els seus esquelets!

Els més vegetarians en el tema segurament no hauran sentit parlar de Las Bistecs, si no, ja s’haurien convertit en grans carnívors àvids per donar-li una altra mossegada a aquest “electro-disgusting” abanderat per Alba Rihe i Carla Moreno, els caps visibles del projecte. Filles del segle XXI, Las Bistecs asseguren que no saben cantar ni ballar, però tenen clar que l’ecosistema natural del “electro-disgusting” és el xou. Les seves cançons ho són: “Universio”, “HDA”, “Señoras Bien”,… creades com a resultat de ficar en una trituradora els 80, la crítica social, el feminisme, la performance, el electro, la provocació, el lletjisme i el DIY. Se’ns fa la boca aigua només en pensar-hi en clavar-li l’ullal al seu directe.

Els Fangoria no necessiten presentació. Acaben de publicar una reedició de “Canciones Para Robots Románticos”, un dels millors discos de l’any passat. Sota el nom de “Miscelánea de canciones para robótica avanzada”, la nova versió inclou un segon CD/LP amb un remix (“Disco Sally baila en una fiesta en el infierno”), un divertit megamix de “Canciones que hablan sobre bailar” i quatre tema inèdits, entre els quals es troba “Espectacular”, que és tal qual com diu el títol, principal motiu -més enllà de l’amor- pel qual Fangoria aconseguirà tornar a gratar les butxaques de qui ja vam comprar el disc l’any passat. Per celebrar tal llançament s’han embarcat aquesta setmana amb 5 concerts únics i especials. Tres a Madrid en el Teatre Barceló els dies 6, 7 i 8 de març, i dos a Barcelona a la Sala BARTS els dies 10 i 11 de març.

Els concerts, pels quals ja no queden entrades, es dividiran en dues parts. La primera estarà basada en el piano, sense bases electròniques, amb versions de cançons de tota la seva carrera arranjades per a aquest instrument i amb un convidat especial. La segona part serà amb la seva formació habitual, tocant tant les cançons noves de la reedició com les més habituals del seu repertori. Tot plegat sona Espectacular.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies