Hiniiru
6.5Valoració
Puntuació dels lectors: (2 Vots)
6.2

Una nova llicència shonen ha aterrat a ECC Edicions. Es tracta de “Hiiniru” (‘ヒニイル’), de Yuichi Kato, una aventura en clau de ciència ficció amb tints romàntics repleta d’acció 

Publicat originalment a la revista japonesa Comic Walker (propietat de Kadokawa Shoten), la sèrie explora en 5 toms les aventures i desventuras de Kagerô i Momiji, amics des de la infància (la cosa olora a romanç) i testimonis d’excepció i supervivents “per partida doble” d’una gran catàstrofe que va assolar la seva ciutat natal, Karasumi, 10 anys enrere, quan un objecte misteriós va aparèixer en el cel per devastar la ciutat. Des de llavors l’objecte es va quedar surant sobre una ciutat que en la seva reconstrucció es va acostumar a viure sota una ombra que a poc a poc perdia el seu aspecte amenaçador. Pura aparença, i és que una nova replica ha posat en escac a la població. Un nou atac del que Kagerô i Momiji tornen a sortir-se’n airosos, però en aquest cop, aixo sí, acaben una mica tocats. Gens tornarà a ser el mateix, ells ja no ho són.

Després de desenvolupar amb èxit el spin-off de l’aclamada sèrie de metxes Eureka Seven, Eureka Seven AO, Yuichi Kato es va embarcar amb el seu traç clar i enèrgic en aquest drama replet d’acció i amb molts elements sobrenaturals. Això sí, sense abandonar aquesta mirada més humana, que recorda una mica en el to a Dragon Ball, encara que en la seva equació inclogui molt més “amor” i menys “humor”.

"Hiniiru". Yuichi Kato. ECC.

Un “amor” que es desprèn dels seus dos protagonistes, que semblen destinats a protegir-se l’un a l’altre, gairebé com l’objectiu primordial de les seves vida, i m’atreviria a dir que és precisament aquesta missió la que els manté amb “vida”. “Vida” entre cometes, i és que des del segon atac ells han deixat de ser “humans”. Les víctimes de l’atac alienígena es converteixen en monstres durant 15 minuts, abans de convertir-se en cendres de forma espontanea. Misteriosament Kagerô i Momiji escapen d’aquest patró.

Però aquest és només un dels misteris que envolten aquesta sèrie. “Em fa molt feliç veure la meva primera obra original en un volum recopilatori. Per guanyar-me encara més la vostra estima, em proposo que la història sigui cada vegada més interessant, així que us prego que també llegiu el proper volum”, comenta Yuichi a mode de promesa al final del primer volum. I com allò promès és deute i el tema dóna per a això, haurem de fer-li cas. Més li val.

 Editorial: ECC
Web editorial
Pàgines: 192
Preu: 6,95 €
Guió: Yuichi Kato
Dibuix: Yuichi Kato
Format: Rústica, blanc i negre
ISBN: 978-84-16901-17-3


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies