Va ser dissabte a la nit. Gala dels Premis Goya. Ja s’havien entregat unes quantes estatuetes quan de sobte entren a escena Adrián Lastra i Manuela Vellés per “delectar-nos” amb el tradicional número musical dels Goya. Dues veus que no empasten ni amb cola -Lastra totalment “raphaelitzat” y Vellés camí de “najwanimrizar-se”-. Fins i tot vaig haver de baixar el volum del televisor davant l’amenaça que un agut d’Adrián provoqués l’explosió de les bombetes de casa meva. Si mirem enrere i revisem el que hem pogut veure en gales anteriors, destaquen les horribles actuacions d’Antonio Resines o l’escollida per aquest any, encara que també hi ha moments emocionants com la interpretació de “Resistiré” a càrrec d’un grup d’actors acompanyats del gran Miguel Poveda. Us deixem una selecció del que hem pogut veure els darrers anys.

Manuela Vellés i Adrián Lastra – Gala 2017

Antonio Resines i altres actors – Gala 2012

Manel Fuentes i altres actrius – Gala 2014

Ana Belén, Dani Rovira, Asunción Balaguer, Miguel Poveda i altres intèrprets – Gala 2015

Dani Rovira i altres intèrprets – Goya 2016

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X