Aquesta setmana destaquem la tornada a escena d’Emma Vilarasau, dirigida per Andres Lima i acompanyada de Pep Pla, Òscar Castellví i Ester Cort. L’espai és La Villarroel i l’argument gira al voltant d’un amor excessiu, el d’una mare vers el seu fill, fins al punt de perdre les ganes de viure en el moment en què marxa de casa per viure la seva vida. La Mare ens parla de la maternitat i d’un dolor, el que sent una dona en perdre el seu rol de mare al llarg dels anys. Ella és Anne (Vilarasau), una mare entregada que ho perd tot menys la capacitat de patir i somniar.

La MareTeatre: La Villarroel
Web teatre
Autor del text: Florian Zeller
Direcció: Andrés Lima
Intèrprets: Emma Vilarasau, Pep Pla, Òscar Castellví i Ester Cort


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies