Nosotros llegamos primero
8Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Una nit de desembre de 1961, Franco s’atiborra de tot tipus de marisc amb una bona dosi de albariño. El copiós sopar li cau fatal, i després de veure en la televisió un programa en el que parlaven del projecte dels nord-americans i russos d’arribar a la lluna, pateix un terrible malson i desperta amb la idea d’aconseguir arribar a la lluna i clavar la rojigualda els primers.

Així és com comença aquesta història d’Ignacio Murillo, més conegut com Furillo, i editada per Autsaider Còmics. Furillo és un historietista Saragossà, va començar publicant diversos treballs en les revistes “TMEO” i “El Jueves”, i entre les seves obres es troben “El Maestro” i “Dónde hay pelo hay alegría”, publicades per Ezten Kultur Taldea. Un historial que ha anat perfilant el característic estil d’aquest autor, en el que hi abunden les tetes enormes, els Quixots espanyols més casposos i bavosos, puticlubs… tractat d’una manera exagerada i molt divertida l’època del “destape” a Espanya, recordant-nos aquestes pel·lícules tan peculiars de l’època del franquisme.

"Nosotros llegamos primero" Furillo. Autsaider Cómics

A “Nosotros llemagos primero”, Franco encomana al Comandante Buitrago i el seu equip, la missió d’aconseguir l’alçament lunar avançant-se als americans i els russos, fent-lo coincidir, a més, amb el dia de l’alçament nacional. A partir d’aquí, la història continua amb una eixelebrada trama plena d’espionatge, intents de sabotatge, procediments mèdics una miqueta depravats….tot molt acompanyat d’aquests elements made in Furillo dels que en parlàvem abans: putes, amants, membres descomunals, tetas immenses i sexe desenfrenat, on els protagonistes (uns autèntics Quixots casposos, per descomptat) intentaran dur a terme la seva gran missió. Ho aconseguiran?

Us animo a que descobriu vostaltres mateixos si van arribar o no a la lluna, i crec que passareu una estona molt divertida amb aquesta història que, per descomptat, no és recomanada per a menors. Deixeu a un costat els escrúpols i gaudiu de la història, que no us deixarà indiferent.Editorial: Autsaider Cómics
Web editorial
Pàgines: 104
Preu: 20 €
Guió: Furillo
Dibuix: Furillo
Format: Cartoné - Blanc i negre- 29 x 21,5 cm.


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X