"Secretos de la luna llena 1. Alianzas" de Iria G. Parente i Selene M. Pascual
8Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Una guerra. Tres regnes. Set personatges. I una decisió que determinarà el destí de tot el món. “Secretos de la luna llena” té tots els elements per enganxar joves adults i no tan joves: prínceps, princeses, reines malvades, elfs, fades, trobadors, secrets, amistat, traïdories, amor, guerra… Un relat on res és el que sembla i on descobrir els secrets amagats rere la lluna t’atraparà, sense dubte.

En un món en guerra entre féerics i humans, Seaben, el príncep de les fades, ha de casar-se amb Fay, la princesa dels elfs, per assegurar una aliança política que decanti la balança a favor seu. Eirene, la cosina de Fay, l’acompanya en el seu viatge al regne de les fades per donar-li el seu suport, sense saber que la trobada amb un misteriós trobador serà l’inici d’una sèrie d’esdeveniments que canviaran la seva vida per sempre.

Iria G. Parente i Selene M. Pascual ens fan viatjar fins a Faesia, una terra on els contes de fades no són el que semblen i els secrets s’amaguen rere la lluna plena. Quatre personatges dirigeixen el relat d’aquest primer llibre de la trilogia que conformaran els “secrets de la lluna plena”: Seaben, Fay, Drake i Eirene. Seves són les veus que en els diferents capítols ens conduiran, en primera persona, en aquest primer lliurament. A “Alianzas” se li nota que és un llibre introductori. Una de les seves feines principals és conduir-nos per aquest món en guerra i presentar-nos els personatges principals. Però Iria i Selene tenen prou habilitat per assentar ben ràpid les bases que ens atraparan. Res és el que sembla i passen coses que no ens esperem. Els seus personatges no són plans, tenen les seves arestes, els seus clarobscurs, els seus misteris, les seves decisions imprevistes i els seus secrets pels que lluitar… I serà fàcil pel lector conèixer-los, agafar-los estima i odiar com cal als malvats (molt odiables, certament) per què el relat en primera persona juntament amb uns diàlegs sincers, que se senten reals, ens els fan sentir propers.

Però sí, “Alianzas” és el primer llibre d’una trilogia i com a tal us deixarà amb la mel als llavis, amb els personatges en un punt crucial de la seva (nova) vida i enfrontats a una decisió que no sabem segur on els conduirà.  Esperem la continuació amb ganes per saber que passa amb tots ells. Al maig, el segon: “Encuentros”.Editorial: La Galera Young
Web editorial
ISBN: 9788424658588
Pàgines: 653
Preu: 18,50€


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies