Juliette
8Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

“Juliette no es troba massa bé. Últimament ha estat tenint atacs d’angoixa dels quals espera recuperar-se a casa del seu pare, un home absent des que la seva dona el va abandonar per fer vida de pintora. Al poble tot ha canviant però tot segueix igual.”

Camille Jourdy és coneguda, més segurament, per ser l’autora de Rosalie Blum, personatge que va ser portat a la pantalla gran el 2015. Ara ha tornat a sorprendre el públic amb la mateixa senzillesa i emoció que transmitia el seu costumbrisme ara ja característic.

La més que coneguda història dels fills que tornen a casa dels seus pares pren un nou punt de vista gràcies a Jourdy. L’autora ens explica la tornada al poble de Juliette, una noia decebuda amb el món que l’envolta, desitjant trobar un nou camí i redescobrir què vol dir viure i ser feliç.

Amb només 38 anys, Camille Jourdy ja s’ha convertit en una autora de referència dins el circuit de novel·la gràfica europea actual. Les seves obres se segueixen venent amb xifres molt altes i segueixen millorant a cada nova obra. No només el guió capta l’atenció i enganxa de principi a fi, sinó que les il·lustracions de l’autora encaixen perfectament amb la història que s’explica i el que vol mostrar."Juliette" de Camille Jourdy. Ed. La Cúpula“Juliette” són 224 pàgines que en semblen moltes menys, ja que es poden llegir sense parar i mantenint l’interès a cada moment. Amb aquesta nova novel·la gràfica, Jourdy demostra que se seguirà parlant d’ella i que pot seguir donant molt del seu talent. No dubtin ni un moment que, per aquelles ocasions en què no es pot marxar i deixar-ho tot a mitges, “Juliette” és perfecta per permetre’ns entreveure com seria aquesta fugida.Editorial: La Cúpula
Web editorial
Pàgines: 224
Preu: 30 €
Guió: Camille Jourdy
Dibuix: Camille Jourdy
Format: 18,5 x 23, rústica. Color.
ISBN: 9788416400508

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X