El pròxim 27 de gener arrenca a La Farga de L’Hospitalet la segona edició del Saló del Cinema i les Sèries, un punt de trobada de professionals i empreses vinculades amb la ficció audiovisual i els aficionats al cinema i les sèries, així com un event de promoció i difusió de nous projectes.

Organitzat per Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet, el Saló reunirà més d’un centenar d’expositors: productores de cinema, plataformes digitals, empreses de merchandising, escoles de cinema, llibreries i festivals, entre d’altres. A més, a la present edició el Saló comptarà amb diverses exposicions temàtiques, sobre el món de Star Wars, l’univers d’Animales fantásticos, cotxes de pel·lícules, els robots més famosos del cinema i la mostra Hollywood Collection sobre peces originals representatives del cinema clàssic nord-americà, entre altres exposicions.

Saló del Cinema i les Sèries

Durant els tres dies del Saló del Cinema i les Sèries es realitzaran nombroses xerrades amb professionals del sector. Sense anar més lluny, el Saló obrirà amb diverses taules rodones amb directors, productors i responsables d’efectes especials. Entre les activitats especials programades destaquen la projecció i posterior col·loqui d’una sèrie d’estrena, la possibilitat de provar un videojoc en autèntica Realitat Virtual i un slam d’escriptura de cinema on sis escriptors improvisaran històries en directe.

Dins els 10.000 km2 del recinte de La Farga, hi haurà també un espai on els assistents trobaran les principals novetats del mercat en foto i vídeo, tallers formatius, demostracions en viu, venda i outlet de productes.

El Saló es presenta com una cita ineludible per a tots els amants del cinema i les sèries. Una magnífica ocasió per gaudir de la ficció audiovisual de forma diferent.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X