Enter the Kann
9.2Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Després de degustar i assaborir amb gran delit aquell aperitiu que Autaider Cómics ens va fer arribar en forma de còmic tríptic (“Kann And The Heavymetalords”), ara ens arriba el plat fort d’aquest xef valencià del grafisme anomenat Victor Puchalski.

Aquell aperitiu ja ens havia dut a intuir per on podien anar els tirs en la posada de llarg de Puchalski, però crec que ningú estava preparat per el cop de puny que Puchalski ens tenia reservat per “Enter the Kann”, per molt que la seva hologràfica portada ens ho deixés ben clar.

"Enter the Kann" de Victor PuchalskiI és que més enllà dels seus folklòrics personatges de múscul inflat, venes marcades i grans aparells, més enllà d’aquestes primeres influències clares, més enllà de tot el que es pot esperar d’una història de guerrers kung fu,… molt més allà, està Puchalski deixant anar, com un vòmit, tot el que s’ha anat empassant en els seus àvids anys mossos com a consumidor de còmics i art. I que quedi clar que no hi ha res despectiu quan parlo de vòmit, per molt que algunes de les seves pàgines literalment s’assembli.

"Enter the Kann" de Victor Puchalski

La història ens parla d’un home de negocis i mestre de kung fu que emprèn una espiral de violència al voltant del món i d’altres dimensions per liquidar als set mestres que el van entrenar. L’excusa perfecta perquè Puchalski desplegui tot el seu arsenal, – com el més fortot i viril dels seus personatges fent gala dels seus esculpits músculs – demostrant tot el seu domini de la imatge, del color, la composició i l’estil. Un estil mutant com tortuga ninja, ja que capítol a capítol, amb cada baralla (heus aquí una de les seves principals virtuts) Puchalski canvia de registre, passant de l’abstracció al manga, o del còmic més underground al clàssic dels 40.

“Enter the Kann” es converteix així en tota una experiència sensorial, tan plàstica com etèria, plena de sorpreses, desconcert, encerts i art, molt d’art.Editorial: Autsaider Cómics
Web editorial
Pàgines: 216
Preu: 22 €
Guió: Victor Puchalski
Dibuix: Victor Puchalski
Format: 17 x 24, color.
ISBN: 978-84-9444464-5-0


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies