El Tercer Submundo
8Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Kaz torna per tercera vegada amb les seves tires de Submundo, una de les sèries més personals i famoses de l’autor. Així, tornen amb ell personatges com Creep la rata, Snuff, Newton o Cecil Daisy per assegurar-nos ja més de 1000 pàgines de riures no opcionals. 

Fa ja 25 anys des que Kaz va publicar per primera vegada les seves tires de Submundo al New York Press. Des d’aleshores, i sempre en una carrera amb alts i baixos, Kaz ha mostrat un humor irreverent i original que ha captat l’atenció de milers de lectors i fins i tot de productors, podent treballar com a guionista de Bob Esponja o Phineas & Ferb.

En aquesta tercera recopilació de tires còmiques de la saga Submundo, Kaz ens endinsa de nou a les entranyes de la seva imaginació, plena de metàfores personificades que busquen donar una lògica al contrasentit. Els personatges de sempre són els seus protagonistes i veus de l’autor que, en tan sols quatre imatges, hauran de transmetre’ns el missatge bàsic que pretén el guionista i dibuixant.

"El Tercer Submundo" Kaz. Autsaider Cómics

El de Kaz és un humor molt particular, al que potser costa acostumar-se. No sofreix d’aquesta immaduresa pròpia de molts còmics gràfics, però tampoc es caracteritza per tenir una elegància loquaç. Ell és més aviat groller, irreverent, però sobretot, i el més important, és original.

A les pàgines d’El Tercer Submundo no trobarem res convencional, més que les normes bàsiques de la comicitat gràfica en si. Kaz és únic en la seva espècie i, després de tenir-nos enganxats dues vegades, ens fa perdre la noció del temps amb una maleïda i imprescindible frase “vinga, una tira més”.Editorial: Autsaider Cómics
Web editorial
Pàgines: 288
Preu: 25 €
Guió: Kaz
Dibuix: Kaz
Format: 16 x 21 cm - tapa gruixuda luxury total


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies