La Momia – 9 Juny

Tom Cruise arriba decidit a enterrar la saga de la Momia que va protagonitzar Brendan Fraser per primer cop al 1999, amb aquest reinici de les històries sobre antics egipcis venjatius resucitats. Se les haurà de veure amb Ahmanet (Sofia Boutella) una antiga reina egipcia a la que desenterren de la seva cripta i tornarà a cobrar vida amb no gaires bones intencions.

Cars 3 – Juny

En el camp de l’animació, aquest 2017 la Pixar aposta per prolongar una de les seves sagues. En el tercer episodi de Cars, el llegendari Rayo McQueen haurà de demostrar que encara és capaç de competir contra una generació de cotxes de cursa més nous i moderns.

Gru 3 – Juny

El malvat endolcit Gru també arriba a la tercera tanda de les seves aventures. El líder dels minions haurà d’enfrontar-se ara a Balthazar Bratt, una antiga estrella juvenil que en passar la pubertat i veure cancelat el seu show va començar a maquinar plans per dominar el món.

Transformers: El último caballero – Juny

Michael Bay també tornarà, per cinquena vegada (i potser última), dirigint més aventures dels vehicles robot Transformers. Per protagonitzar-les, entre un munt d’efectes especials, recupera a Mark Wahlberg en el paper del mecànic i inventor Cade Yeager, que de nou es veurà enredat en l’enfrontament entre Autobots i Decepticons.

Spider Man: Homecoming – 7 Juliol

Després d’haver estat presentat al públic a Capitán América: Guerra Civil, Tom Holland es converteix ara en protagonista d’un altre intent de reinici de les aventures de l’home aranya. El nou i més jove Peter Parker pren el relleu de Andrew GarfieldTobey Maguire per tornar a aprendre allò de que un gran poder implica una gran responsabilitat. La tia May tindrà ara el rostre de Marisa Tomei i el mateix Iron Man (Robert Downey Jr.) exercirà de mentor de Peter quan sorgeix una nova amenaça: el Voltor (Michael Keaton).

La guerra del planeta de los simios – Juliol

Els micos genèticament evolucionats liderats per Cesar (Andy Serkis) s’enfrontaran a un exèrcit d’humans en la tercera entrega de la saga que va renéixer amb èxit al 2011 amb El origen del planeta de los simios i va continuar al 2014 amb El amanecer del planeta de los simiosMatt Reeves repeteix com a director i ja ha manifestat que no té intenció de que les aventures dels simis intel.ligents acabin aquí.

Annabelle 2 – Agost

Tant se val que la pel.lícula centrada en la nina que haviem conegut al preludi de The Conjuring (2013) fos una decepció majúscula per molts, Annabelle tindrà seqüela aquest 2017. Ara, un fabricant de nines i la seva dona (Miranda Otto) acolliran a casa seva una monja i un grup de nenes d’un orfanat, anys després d’haver perdut la seva filla. Tots plegats es convertiran en víctimes de les malifetes de la nina poseïda del títol.

Kingsman: The Golden Circle – Setembre

Encara no tenim el trailer ni molts detalls de la segona part de Kingsman, però sabem que a la tardor podrem recuperar els personatges d’aquesta divertida cinta d’espies que va sorprendre’ns al 2014. El jove Eggsy (Taron Egerton), ara ja més curtit en això de l’espionatge, haurà de fer equip amb agents nordamericans per salvar el món després d’un atac al cuartell dels Kingsman.

Blade Runner 2049 – Octubre

Que toquin un clàssic del cinema i referent de la ciència-ficció des de fa dècades sempre fa bastanta por. Però la solvencia del director Denis Villeneuve, la participació del propi Ridley Scott i un repartiment amb noms com Ryan Gosling, Robin Wright, Jared LetoMackenzie Davis i el mateix Harrison Ford, com a mínim ens desperta la curiositat fins i tot als defensors afèrrims de la Blade Runner original. A la tardor sortirem de dubtes amb aquesta nova trama que es situarà 30 anys després de l’acció de l’original, els mateixos que Rick Deckard ha estat desaparegut fins que un nou agent el localitza durant una investigació.

Friday the 13th – Octubre

Precisament un divendres 13, el d’Octubre, assistirem al retorn d’un dels assassins en sèrie més famosos del cinema: Jason Vorhees i la seva inconfusible màscara. Pocs detalls n’han transcendit encara però sí que l’equip del film ens assegura que intentaran aprofundir en l’explicació de qui és Jason i perquè torna a la vida una vegada i una altra per un nou festival de sang i fetge.

Saw: Legacy

Un altre que sembla que no en té prou de carregar-se gent de les formes més maquiavèliques (encara que morís a la tercera entrega) és John Kramer, més conegut com Jigsaw (Tobin Bell). Amb aquesta seran ja vuit les vegades que ha sotmès les seves víctimes a retorçats jocs a vida o mort. I si la cosa funciona, sembla que aquesta història dirigida per Michael Spierig i Peter Spierig podria tenir intencions de revifar la saga amb nous personatges i nova línea argumental.

sawlegacy

Thor: Ragnarok – Novembre

El calendari de pel.lícules de l’univers Marvel no dóna treva i cap a finals d’any ens arribarà la nova aventura de Thor (Chris Hemsworth). En el repartiment l’acompanyaran de nou Tom Hiddleston (Loki), Jaimie Alexander (Sif), Anthony Hopkins (Odin) i Mark Ruffalo (Hulk). I s’hi afegiran també un altre dels herois de la casa presentat fa poc, el Dr. Strange (Benedict Cumberbatch), a més de Cate Blanchett i Idris Elba. De la direcció se n’encarrega  Taika Waititi, el director neozelandès al que vam conèixer amb la divertida comèdia de vampirs What we do in the shadows.

Star Wars: Episode VIII – 15 Desembre

I com ja és costum darrerament, acomiadarem les grans estrenes de l’any amb una nova entrega de Star Wars. Després del spin-off Rogue One, tornarem als capítols titulars de la saga per una vuitena entrega que ha de resoldre molts dels misteris plantejats a El despertar de la fuerza (2015) i desvetllar com s’ha fet front a la trista desaparició de Carrie Fisher. Rian Johnson és el nou director escollit per aquesta entrega que en tota trilogia sol tenir el pes crucial entre la presentació i el desenllaç.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X