Ara que 2016 ja és cosa del passat, 2017 arriba per prendre el relleu i ja té un munt de noves pel.lícules amb data d’estrena pels propers dotze mesos.  I si una cosa farà aquest any és donar ales a aquells que creuen que la industria cinematogràfica va escassa d’idees. Seqüeles, preqüeles i reboots es comptaran per desenes a les sales de cine. Comencem el nostre repàs al que ens portarà 2017 amb totes aquestes segones, terceres o fins i tot vuitenes parts:

Underworld: Guerras de sangre – 13 Gener

Els vampirs són inmortals i els cinematogràfics a més perseverants. Kate Beckinsale encara no ens ho havia explicat tot sobre la seva lluita amb els licàntrops, així que torna per una cinquena entrega de la saga Underworld (i ens prometen que serà la última). De nou s’enfunda en l’ajustat trajo negre de la Selene i es torna a acompanyar de Theo JamesCharles Dance per intentar posar fi a l’enfrontament entre les dues races sobrenaturals.

Resident Evil: The final chapter – 3 Febrer

Una altra guerrera que ens promet que la seva saga ja arriba al final és l’Alice interpretada per Milla Jovovich. De nou sota les ordres de Paul W.S. Anderson intentarà acabar d’una vegada per totes amb la corporació Umbrella que ha plagat el món de zombies cada cop més estrambòtics.

Cincuenta sombras más oscuras – 10 Febrer

Si una cosa ha après el cinema és a no deixar escapar la oportunitat de treure el suc als multivendes literaris. Amb el Febrer arriba la segona entrega de la relació entre el multimilionari amb tendències sadomasoquistes light Christian Grey (Jamie Dornan) i la innocent Anastasia Steele (Dakota Johnson) disposada a fer pujar la temperatura a les fans dels llibres de E.L. James i els nivells de vergonya aliena a la resta de mortals:

John Wick 2

Que li matessin el gos va fer emprenyar sobremanera a l’assassí John Wick (Keanu Reeves) fa tres anys, el que el va portar a iniciar una sanguinaria revenja. Amb nou gos i les ganes de carregar-se mafiosos intactes, Wick torna per un segon capítol en el que ens mostraran una mica més del seu passat entre tret i tret.

Trainspotting 2 – 3 Març

Molt més, fins a 20 anys, s’ha fet esperar la seqüela de Trainspotting. L’equip format pel director Danny Boyle i els personatges que vam conèixer fa dues dècades, Renton (Ewan McGregor), Sick Boy (Jonny Lee Miller), Begbie (Robert Carlyle) i Spud (Ewen Bremner), tornen després de tot aquest temps amb ganes de seguir provant totes les drogues que els passin per davant i mostrar-nos les seves psicodèliques conseqüencies.

Logan – Març

Amb un capítol que porta el seu nom de pila, la Marvel completarà la trilogia que ha dedicat al personatge de Lobezno (Hugh Jackman) que de pas suposarà la retirada de l’actor australià de la franquicia dels X-Men. L’acció es situarà anys després dels fets vistos a ‘X-Men: Días de futuro pasado‘, quan un Logan que havia decidit retirar-se i deixar aparcats els seus poders i les seves ganivetes ha de tornar a l’acció per combatre una organització que pretén convertir els mutants en armes per benefici propi.

Kong: Skull Island – 10 Març

La resucitació del gorila més famós del cinema a mans de Peter Jackson al 2005 va tenir prou èxit com perque els estudis decidisin seguir explotant el mico dels ous d’or. Però en una aposta arriscada, han posat el projecte en mans de l’indie  Jordan Vogt-Roberts. Sota les seves ordres, ara seran Tom Hiddleston i Brie Larson els que s’endinsaran a la misteriosa Illa Calavera. Per més endavant va prenent forma un enfrontament entre King Kong i Godzilla.

The fate of the furious – 14 Abril

La saga que sembla disposada a batre un record d’entregues es la de Fast & Furious. Aquest 2017 ens n’arriba la vuitena, amb més cotxes, curses, testosterona i acció. Ara, sembla que Dominic Toretto (Vin Diesel) ha canviat de bàndol i trait la seva colla sota la influència de la malvada Cipher (Charlize Theron). La seva parella, Letty (Michelle Rodriguez) i els habituals, Mia (Jordana Brewster), Roman (Tyrese Gibson), Tej (Ludacris) i Hobbs (Dwayne Johnson) s’hi hauran d’enfrontar i fer-lo tornar al bon camí.

Guardians of the Galaxy 2 – Maig

A ritme de Uga Chaka, aquest grup d’atípics herois de la Marvel format pel desvergonyit Star-Lord (Chris Pratt), la verda Gamora (Zoe Saldana), el guerrer Drax (Dave Bautista), el mapache Rocket i l’arbre amb veu propia Groot, es van posar a la butxaca un bon grapat de fans. Tres anys després continuarem amb les seves aventures mentre naveguen pel cosmos acompanyats d’una nova selecció d’èxits musicals etiquetats com “Awesome Mixtape #2”.

Alien: Covenant – 19 Maig

Si al 2012 “Prometheus” va deixar una mica freds els fans de la saga Alien, Ridley Scott torna a la càrrega amb una nova entrega on els seus bitxos galàctics amb més mala baba faran més acte de presència. Aquí ens retrobarem amb el sintètic David (Michael Fassbender) i els tripulants de la nau Covenant, Billy Crudup, Noomi Rapace, Katherine Waterston i Danny McBride mentre es dirigeixen a un nou planeta aparentment paradisíac que es convetirà en un malson.

Pirates of the Caribean: Dead men tell no tales – 26 Maig

Un altre que es resisteix a abandonar el personatge que el té pràcticament absorbit des de 2003 és Johnny Depp. El seu peculiar capità pirata Jack Sparrow emprendrà ara la búsqueda del Trident de Poseidó per prendre el control dels mars i vèncer a un nou enemic amb el rostre de Javier Bardem i el nom de Capitán Salazar.

 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies