No som molt de llistes, però com una vegada (o dues) a l’any, no fa mal, aquí us deixem la llista que ha sortit de les votacions fetes, amb sang, suor i llàgrimes. Feta per alguns dels cinèfils de la revista, els que habitualment critiquem (humilment) el cinema que veiem. Els culpables som: David Cobo , Isa Martinez ,David Fajardo , Yolanda Aguilar  i  Oriol Rubio. Si no esteu d’acord, estarem encantats de defensar el nostre rànquing del millor del 20016 tant com sigui necessari😉

Kubo y las dos cuerdas

10. – Kubo y las dos cuerdas mágicas

Dirigida per Travis Knight les merescudes lloances a aquesta pel·lícula d’animació l’han fet mereixedora d’un lloc al rànquing de la Finestra.

The gift

9. – El regalo (The Gift)

Vista al Festival de Sitges de fa dos anys, l’òpera prima de Joel Edgerton, que també la protagonitza, es queda amb la novena posició.

Bone Tomahawk

8 .- Bone Tomahawk

Sí, es podria dir que el western torna a estar de moda. El nostre rànquing n’és una mostra amb dos pel·lícules del gènere. L’òpera prima del director, escriptor i músic S. Craig Zahler es queda amb el vuitè lloc.

Isabelle Huppert Elle

7. – Elle

“Elle” és peculiar, tèrbola, políticament incorrecta. Si diem Paul Verhoeven potser ja s’entén tot millor. Com a cap de repartiment, un tros de dona i d’actriu: Isabelle Huppert. Per ells, el setè lloc.

The handmaiden

6. – La doncella (The Handmaiden)

Park Chan-wook torna amb una pel·lícula sexi, seductora, excitant i plena de bellesa. Aparca una mica la seva violència innata, però captiva i atrapa com sempre.

The neon demon

5. – The neon demon

Nicolas Winding Refn tornava amb un pervers conte de fades per adults disposats a no deixar a ningú indiferent. I és que a aquest home o se l’adora i se l’odia, directament.

Deadpool

4.- Deadpool

Que seria del cinema sense els superherois? Aquest 2016 n’hem tingut de totes menes de pel·lícules d’aquest gènere, algunes molt terribles, altres més decents. Nosaltres ens quedem amb un tipus gamberro, barroer però simpaticot que ens va fer passar una molt bona estona en el cinema.

Los odiosos ocho

3.- Los odiosos ocho

Tarantino, per a molts aquest cognom ja justifica estar entre els tres primers llocs. Però a sobre estem davant d’un western que és un espectacle cinematogràfic de primera línia amb el seu estil característic.

room

2.- La habitación

Una pel·lícula de trama colpidora sostinguda per unes interpretacions impressionants i corprenedores: Brie Larson i el petit Jacob Tremblay. Impossible quedar indiferent.

Arrival

1.- La llegada (Arrival)

Sí, no hem estat gens originals en aquest sentit però “La llegada” és un film que ens ha encantat a la majoria de nosaltres. Denis Villeneuve porta una pel·lícula que emociona, fa reflexionar, que et toca i no s’acaba en els títols de crèdits, la continues pensant molt més enllà. Per ella, el nostre número 1.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X