Sembla que va ser ahir que sonava a tota hores “Let her go”. Com feia broma ell mateix, si us plau, no confondre amb el “Let it go” de Frozen fins a preguntar-se que passa que no surt cap princesa Disney. Amb les entrades esgotades i, per primer cop, arropat per una banda, Michael David Rosenberg va sortir a l’escenari amb un públic variat, amb gent de totes les edats, en que les joves estudiants que sospiraven dient “que mono que és” es mesclaven amb hipsters barbuts, com ell i moltes gafes de pasta. Era una audiència entregada ja d’entrada disposada a escoltar les històries de Passenger.

Conversador, compartidor d’anècdotes va anar desgranant temes del seu darrer disc com “Young as the morning, old as the sea”, que posa nom a l’àlbum, “Somebody to love” i “Everything”. Amb la seva veu peculiar, nasal que té molt més caràcter i força en directe que no en el so enllaunat.

A mig concert es va quedar sol en l’escenari acompanyat només de la seva guitarra, com sempre havia fet fins ara. Va ser quan més em va agradar, deixant la sala en silenci per escoltar “Traveling alone”, la història d’aquest australià que surt per primer cop del país per anar a Londres per acomplir el somni que va compartir amb la seva dona de viatjar per tot el món i que la mort d’ella va truncar. Fins arribar a la seva versió de la cançó de Simon & Garfunkel, ‘The sound of silence”. No és lúnica versió que entona, també l’“Ain’t no sunshine”, de Bill Withers… I know, I know….

Passenger

I mentre anomenava, com a bon músic, a Trump per a criticar-lo, va arribar el “I hate” mentre repetia com és de maco i especial el públic de Barcelona. I va arribar el “Let her go”, i sí, el públic havia cantat força, però aquest cop va ser unànime, total, de principi a fi.

“Home” i “Holes”, després del típic comiat de festa que tothom sap que és mentida, va donar l’adéu de veritat al concert. I us confesso que em va agradar molt. Havia sentit el seu darrer disc i el vaig excessivament nyiclis. Trobar-me amb un cantant entregat i amb força a l’escenari, em va sorprendre agradablement.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies