Després de la seva gira sold out de 2015, Mike Rosenberg (més conegut com Passenger) torna a Barcelona el 6 de novembre, a la sala Razzmatazz,  per presentar nova gira i un nou àlbum “Young as the Morning Old as the Sea”, el vuitè en la seva carrera.

Amb el seu single debut, “Let Her Go”, Passenger va arribar a la sorprenent xifra de més d’un bilió de visites a YouTube. Precedit de l’èxit del seu primer àlbum, “All The Little Lights”, que incloïa aquest single, les seves visites al nostre país han seguit els mateixos passos que cadascun dels seus exitosos llançaments.

Quan va néixer el seu primer disc, Passenger era una banda. Va ser el primer i últim àlbum en grup, malgrat les bones crítiques rebudes,  es van separar i Rosenberg es va quedar amb el nom de Passenger per a continuar la seva carrera en solitari.

Durant gairebé una dècada aquest trobador carregat amb la seva guitarra ha recorregut el món amb la seva música, passant pels racons més insospitats (va fer un concert al carrer a Madrid i el van multar) i fins les sales i teatres més prestigiosos del món. Ara, amb aquesta gira, Passenger posa en marxa una nova aventura que a partir del mes d’octubre està recorrent Europa i el Regne Unit.

En el seu concert en la sala Razzmatazz del 6 de novembre, on també ha esgotat les entrades, s’esperen els seus temes ja clàssics i imprescindibles, a més de poder escoltar en primícia les cançons que formen part del seu nou àlbum, “Young as the Morning Old as the Sea”,  que va veure la llum el 23 de setembre.

L’artista va gravar i va produir aquest àlbum en els estudis de Neil Finn Roundhead a Auckland, Nova Zelanda i Linear Studios a Sydney amb la col·laboració del productor Chris Vallejo (INXS, Empire of the Sun). El primer single ha estat “Somebody ‘s Love” , és una romàntica balada. El seu videoclip va ser gravat en les tant de moda terres  islandeses i en ell el podem veure navegant per un llac en una petita barca que acaba entre flames.

La novetat d’aquesta gira europea és que, per primera vegada, Passenger no vindrà en solitari. Després de girar per mig món acompanyat només per la seva guitarra, ha decidit treure a la carretera als músics que habitualment l’acompanyen en l’estudi de gravació. Un xou molt especial que també comptarà amb l’actuació del cantautor sud-africà Gregory Alan Isakov com a artista convidat.

Igual que Rosemberg, Isakov és un viatger incansable que va atrapant els ritmes de cada població que trepitja per incorporar-los a les seves composicions i crear veritables meravelles. El seu últim àlbum d’estudi és “The Wheaterman (2013).

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies