Tercera gala de Tu cara me suena i el programa es consolida com a líder del Prime Time de les nits de divendres. El secret de l’èxit d’aquesta edició es troba sens dubte en l’equilibrada elecció dels participants i d’algun canvi en els membres del jurat.

Rosa López, Lorena Gómez, Canco Rodríguez, David Guapo, Esther Arroyo, Blas Cantó, Juan Muñoz, Beatriz Luengo i Yolanda Ramos són els 9 participants de la cinquena edició del programa. Una tria molt equilibrada que consisteix en combinar els concursants que poden oferir actuacions musicals de nivell com Rosa López, Blas Cantó, Lorena Gómez i Beatriz Luengo, d’altres que ofereixen entreteniment a base d’humor com Yolanda Ramos, David Guapo, Canco Rodríguez o Juan Muñoz i un híbrid entre aquestes dues tipologies com és el cas d’Esther Arroyo.

Al jurat, repeteixen l’histriònic Àngel Llàcer, l’espontània Lolita, l’imitador Carlos Latre i s’innova amb la presència de Chenoa –amb experiència prèvia com a jurat televisiu gràcies a “Oh happy day” de TV3- que substitueix amb bones intervencions a la correctíssima Shaila Durcal.

En aquesta edició, sens dubte l’encert és la participació de la còmica catalana Yolanda Ramos, que està oferint els moments més divertits d’aquesta edició. El passat divendres va sorprendre a públic i jurat amb una imitació (vocalment insostenible…) de Pippi Calzaslargas, situant al programa en trending tòpic mundial… El proper divendres també promet riures assegurats ja que Ramos haurà d’imitar a Leticia Sabater…

En canvi, les millors actuacions musicals s’estan veient gràcies a Lorena Gómez, que a la segona gala va oferir una brillant imitació de Fleur East que va merèixer la felicitació de la pròpia imitada a través de les xarxes socials.

Queden encara molts programes per veure la seva evolució, però de moment els telespectadors estan escollint l’entreteniment musical per davant de la carnassa de Sálvame Deluxe.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies