La note d'à côté
8Valoració

“A la vida, tocar la nota del costat és triar la parella equivocada, decidir just el contrari d’allò que hauríem de decidir, obrir la porta prohibida, incidir en l’error, investigar a partir d’aquí i, finalment, construir una cosa nova i sorprenent tot respectant la forma original, però variant-ne el contingut. Hi ha tendresa al voltant de l’error, de la poca traça, de la imperfecció. Així doncs, metafòricament i filosòficament, aquest espectacle està construït a partir de la nota del costat.”

“Per què quan el nostre protagonista s’asseu al piano, no pot tocar una peça sencera, per fàcil i coneguda que sigui, sense tocar almenys una nota errònia? És una qüestió purament de poca traça? Potser de pobresa tècnica? O potser té una intencionalitat conscient, i per tant subversiva?” són algunes de les qüestions que, des de bon començament, fa plantejar-nos l’autor sobre el que veurem a continuació. Teatre, música i dansa en un espectacle que ja vam poder gaudir dins del Festival Grec 2016, fins el 16 d’octubre al Teatre Lliure i que té tots els números per tornar a l’escena tard o d’hora.

Antoni Comas, Mónica López i Elsa Rovayo “La Shica” pugen a l’escenari per mostrar-nos el que sens dubte és la definició més aproximada de què hi ha a la ment de l’autor de l’espectacle, Alfonso de Vilallonga, qui també firma la direcció musical i es presenta com a actor. La direcció escènica la deixa a càrrec d’Ernesto Collado, i així el duo aconsegueix portar l’espectacle cap a una orientació difuminada i abstracta que es pot descriure com a cabaret, però també amb tocs de teatre clàssic, contemporani i musical. Realment, una gran experiència per qui té ganes de veure un espectacle diferent, ple de talent, força i intel•ligència.

Tot sembla estar en perfecta conjunció i la feina de tots els membres de l’equip artístic i tècnic s’uneixen amb intensitat per crear una obra de teatre que trenca tots els límits del que aquesta etiqueta simbolitza. El públic es deixa portar en aquest viatge teatromusical i té ganes de més i millor. El Teatre Lliure ha obert la porta a la qual, de ben segur, serà una de les seves millors temporades.Teatre: Teatre Lliure
Web teatre
Autor del text: Alfonso de Vilallonga
Direcció: Alfonso de Vilallonga
Intèrprets: Antoni Comas, Mónica López, Elsa Rovayo ‘La Shica’, Alfonso de Vilallonga


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X