Fes click a la imatge i podràs escoltar l’entrevista amb Luzia Eviza i Montse Gabriel, dues actrius de El Techo de Cristal, espectacle que actualment es pot veure a la sala Nave 73 de Madrid. 

El techo de cristal (Anne&Sylvia) narra una història verídica. Les dues poetes nord-americanes Anne Sexton i Sylvia Plath es coneixen durant un taller d’escriptura en 1959 i estableixen una intensa relació que afectarà per sempre les seves vides. Ambdues es reuneixen cada nit en el bar del Ritz i, entre Dry Martinis, conversen sobre les seves lluites quotidianes, dels seus somnis, moltes vegades relegats als dels altres, d’elles mateixes obligades a viure com a éssers menors, de la utilitat del matrimoni, de com equilibrar la seva vida com a escriptores amb la seva vida com a mares i esposes, de com aconseguir l’èxit sent dones i de si tant sacrifici mereixia la pena.Teatre: Nave 73
Web teatre
Autora del text: Laura Rubio Galletero
Direcció: Cecilia Geijo
Intèrprets: Luzia Eviza, Montse Gabriel, Ismael de la Hoz


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies