The Fourth Phase
9Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Red Bull ja no només et dóna ales amb la seva beguda energètica. Des del 2007 la companyia va crear Red Bull Media House, una plataforma multimèdia que a través de televisió, contiguts i apps per móbil, pel.lícules, música, canals de noticies o revistes impreses, está portant un pas més enllà les possibilitats de la producció audiovisual.

El 2011 ja ens van deixar bocabadats amb “The art of flight”, un film que seguia les peripècies d’un grup de snowboarders per diversos llocs com Alaska o la Patagònia, i que al 2012 va fer el salt al 3D per resultar encara més espectacular i inmersiu.  Després d’haver passat per altres temes com el surf, el street dance, el motociclisme o l’escalada, Red Bull Media House recupera el tema i part de l’equip del seu film més exitós per produir la primera pel.lícula filmada íntegrament en 4K Ultra HD: “The Fourth Phase”, que van venir a presentar en pantalla gran durant el passat Festival de San Sebastián.

The Fourth Phase”, que s’estrenarà avui al canal de Red Bull, torna a seguir a Travis Rice, el snowboarder més reconegut del món, acompanyat d’altres cracks d’aquesta disciplina, com el legendari Bryan Iguchi, Eric Jackson, Mark Landvik o Victor de le Rue. L’esportista de Wyoming segueix el cicle hidrològic del Pacífic per ascendir fins el cim de les muntanyes més altes i baixar-les sobre les seves taules, realitzant descensos impossibles i acrobàcies espectaculars.

The Fourth Phase Travis Rice

Però “The Fourth Phase” no és només cabrioles. El documental també intenta explicar des de l’amor a la natura, els cicles de l’aigua i la seva influència en la vida i, aquí, en l’esport. Així, fusionant esport, aventura i paisatge, però sense descuidar la narrativa, i aprofitant tots els recursos al seu abast – la tecnologia de rodatge, les càmeres subjectives, la filmació des d’helicòpters, el muntatge, la música de Kishi Bashi, etc. – la pel.lícula resulta un apassionant viatge. Un viatge per Alaska, Japó i Siberia, entre d’altres, del que es fa partícep l’espectador, explicant el procés, els motius de cada decisió, els trasllats i les esperes, perquè no siguem només espectadors d’un seguit d’acrobàcies sinó companys d’aventura dels protagonistes.

The Fourth Phase Travis Rice

La cura i passió que s’han posat en els quasi cinc anys que ha durat la seva producció i els 3 anys passats viatjant entre localitzacions, es sent en cadascun dels seus plans. La qualitat i espectacularitat de la seva imatge, la nitidesa amb la que cada gota d’aigua i cada floc de neu adquireixen presència, és d’una gran bellesa. I la part d’acció aconsegueix tenir-te pensant que no, que és impossible que algú baixi per una pendent com les que es mostren, per acabar provant que sí i deixar-te embadalit i sense parpallejar durant minuts.

Autèntic cinema experiència que val la pena veure i sentir en la millor pantalla que es pugui aconseguir.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies