Kann And The Heavymetalords
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

D’una de les editorials més “molones” del món del còmic ens arriba aquesta estranya bestiola plena de color i testosterona. Es tracta de “Kann And The Heavymetalords” l’estrena en Austaider Cómics del valencià Victor Puchalski, a mode de desplegable degustació.

“Textura y grameje”, “Olvida el Guernica”, “La crema de los Tebeos”, “Líneas Agarrotadas”, “Así dibujan los angelitos”, són algunes de les frases que a mode de slogan li serveixen a Autsaider Còmics per definir el seu catàleg, però cap millor que la de “Toma tu leche” per emmarcar la proposta de Puchalski. Tot i així qualsevol frase se’n queda curta, i és que el major impacte és el visual. A més, tant el contingut com el continent resulten hipnòtics. Ni tan sols el format té gens de formal, un desplegable d’1,20 x 28,75 cm que serveix a Puchalski per presentar la seva col·lecció de personatges que semblen sortits d’un folklòric gimnàs de lluitadors inter-galàctics. És com si fiquessis en una batedora a He-Man i altres Master de l’Univers, a Conan (el Bàrbar i el Destructor), a un Tom of Finland fins a dalt de peiot, i a Rocío Jurado, i la batedora explotés. Per una cara la galeria de personatges posant amb el seus millors pectorals, i per l’altra el relat de cóm Kann es converteix en “Heroi interplanetari” i la representació d’un camp de batalla com un “On és Wally?”, on Wally no hi és perquè se l’han carregat ja.

 “Kann And The Heavymetalords” Victor Puchalski,

Destaca, i molt, l’ús del color en brut, i el brut del seu llenguatge, així com la grandària d’algunes de les armes que utilitzen aquests herois, plenes de pinchos i venes. A més d’aquesta estètica, propera a la utilitzada per Benjamin Marra (també en Autsaider Cómics) i plena de referències dels 80 i 90. Tot un desplegament d’aquest home que tot just frega el 30 i que va començar a dibuixar abans de que li comencés a sortir pèl en el pit, i que es defineix a si mateix com a “Autor de cómics. Artista. Amantw. El creador de “KANN“, la saga de artes marciales más molona y macarra desde Shang-Chi, Maestro de Kung-Fu.” Actualment treballa en la seva propera novel·la gràfica, “PIRAMIDROMA”.”

Certament, el desplegable degustació sap a poc, i ens obre l’apetit. Aquesta és la part negativa però també la positiva d’un bon aperitiu, que ja en volem més.Editorial: Autsaider Cómics
Web editorial
Pàgines: 12
Preu: 2,99 €
Guió: Victor Puchalski
Dibuix: Victor Puchalski
Format: Desplegable 1,20 x 28,75cm, color


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies