Suicide Squad
7Valoració
Puntuació dels lectors: (2 Vots)
2.6

Harley Quinn, Deadshot, Killer Croc, Captain Boomerang, Rick Flagg, Amanda Waller… Aquests són els noms de moda aquests dies a tot el món, o al menys és la intenció de Warner que ho siguin. El Suicide Squad (Escuadrón Suicida a les publicacions al nostre país) arriba amb polémica: critiques dures, reacciones exagerades del fandom, respostes fora de lloc de director i actors,… Que hi ha darrera de la pel·lícula de l’estiu?

El final de “Superman vs Batman” ens deixa un món en shock. Els superherois són públics, les amenaces són perilloses i Superman no està disponible per defensar el planeta. Amanda Waller, cap del servei d’intel·ligència, decideix formar un equip especial integrat per criminals amb superpoders. La seva intenció és controlar-los i que siguin capaços d’enfrontar-se a grans enemics o a herois que vagin en contra dels interessos dels Estats Units.

Marquem primer els elements negatius, donat que ja han estat destacats de manera global per molts crítics i comentaris. La pel·lícula de David Ayer no és perfecta, és irregular i té alguns elements de la historia i del guió que no acaben de funcionar. L’amenaça central no està proporcionada amb el tipus de personatge que forme el grup protagonista, i la resolució és precipitada. El muntatge és igualment irregular, amb algunes parts del film trepidants i molt ben narrades, i altres confuses i que fan decaure el ritme.

Suicide Squad

Però aquest “Suicide Squad” té moltes coses positives que equilibren bastant els elements menys interessants. D’una banda, els primers 45 minuts són molt divertits, perfectament narrats i presenten els personatges de manera eficient. Es busca que cap espectador es perdi entre tant personatge i es passa d’un a l’altra de manera rápida i elegant. Quan l’amenaça arrenca, arriben els problemas, però fins aquell moment tot és trepidant i un entreteniment molt digne. De l’altra, els personatges, definits amb bastant cura per una pel·lícula d’aquestes característiques, encara que els que tenen més espai són Quinn, Deadshot, Waller i Flagg. Cal destacar sobre tot a Margot Robbie, que dona vida a una Harley Quinn gairebé perfecta, molt igual a la dels còmics i que és un somni pels seguidors del personatge. La resta d’actors, encapçalats per Will Smith, també estan molt implicats amb la producció, demostrant ganes i entusiasme. En general, és sorprenent lo respectuosos que són amb els personatges del còmic, sense caure, en general, en transformacions estranyes.

“Suicide Squad” és un bon entreteniment per aquest estiu. Ni és una pel·lícula excel·lent, ni el desastre que molta crítica ens intenta vendre. S’apropa en molts elements a “Guardianes de la Galaxia” però està pitjor resolta, i es queda a mig camí entre el gamberrismo de “Deadpool” i la seriositat de “Superman vs. Batman”. Un excés de visions que acaben espatllant una mica el resultat final, però el viatge entreté, els personatges diverteixen i tots sortim amb ganes d’un film dedicat a Harly Quinn. Per una pel·lícula d’estiu, no està gens malament.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies