St. Paul & The Broken Bones, formació de soul originària de Birmingham (Alabama), amb vuit integrants a escena, ha aterrat a la sala BARTS del Paral·lel, dins de la programació del festival d’estiu GREC, per presentar-nos el seu segon treball Sea of Noise, que veurà la llum el 9 de setembre d’enguany.

Els components són Paul Janeway (veu), Browan Lollar (guitarra), Jesse Phillips (baix), Andrew Lee (percussió), Al Gamble (teclats), Ben Griner (trombó) i Allen Branstetter (trompeta).

La banda es va presentar a escena puntualment a les 21h, començant amb la instrumental Take the ticket and ride, creant ambientació per donar pas a la veritable ànima (soul) de St. Paul & The Broken Bones, Paul Janeway. I amb ell comença l’espectacle. A més de per la veu, francament espectacular, Janeway conquereix fàcilment al públic perquè és un animal escènic, un showman, una diva a l’estil James Brown, i perquè sap ésser simpàtic, histriònic, proper i tendre a un mateix temps, a més de deixar-se la pell a l’escenari, encomanant la seva passió i entusiasme al públic, que no va parar d’aplaudir, xiular, cridar i celebrar el gran concert d’ahir nit dels St. Paul.

ST. PAUL & THE BROKEN BONES

La banda està sobradament a l’alçada del seu vocalista, al que no obstant dóna tot el protagonisme. Soul clàssic en estat pur. Vam poder sentir cançons del nou disc, Sea of Noise, que sortirà al setembre, com Waves, I’ll Be Your Woman, All I Ever Wonder, Back to the Future i Sanctify, intercalats amb temes del primer disc Half the City com Don’t mean a thing, Sugar Dyed, Half the city, Broken Bones, Mighty River, Grass is greener i, com no, Call me, reservada per al final del concert.

També va haver-hi temps per a versionar Tom Waits (Make It Rain), Van Morrison (I’ve Been Working) i The Beatles (I Want You (She’s So Heavy)).

S’hauria de recomanar, per prescripció mèdica, un concert dels St. Paul al mes com a mínim, perquè aquest xut d’energia senta bé a qualsevol sí o sí.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies