Aquesta setmana passada s’ha celebrat a San Diego, Estats Units, una nova edició de la popular Comic Con. Un event carregat d’activitats on cada any s’aprofita per adelantar als fans algunes de les grans apostes que aniran arribant a les cartelleres i a la televisió durant la següent temporada. Pel.lícules i sèries han trobat en la convenció la plataforma ideal per anar generant expectatives entre el públic. Per començar, us recopilem en aquest post alguns dels trailers de pel.lícules pel 2016 i 2017 que ens ha arribat des de la Comic Con. De quina teniu més ganes?

LA LIGA DE LA JUSTICIA

Al novembre de 2017 arribarà la Justice League de Zack Snyder, que dóna continuitat al que vam veure al final de Batman v Superman, amb Bruce Wayne reunint un grup de persones amb habilitats especials per fer front a un poderós enemic que s’apropa a la terra. Aquaman (Jason Momoa), Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), Flash (Ezra Miller) i Superman (Henry Cavill, tot i que a aquest no se’l veu al trailer perquè encara és una incògnita com el faran tornar després del final de Batman v Superman) uniran forces per la batalla. Steppenwolf serà el dolent de la funció. Amb un to més lleuger, amb notes d’humor i una trama menys densa, s’intentarà superar el desastre que va ser la versió estrenada als cines de Batman v Superman.

WONDER WOMAN

Però abans de la Justice League arribarà la pel.lícula dedicada a Wonder Woman (Gal Gadot) en solitari. Al juny de 2017 veurem com l’amazona Diana comença a conèixer el món i arriba a convertir-se en heroina. Chris Pine o Robin Wright també formen part del repartiment.

KONG, LA ISLA CALAVERA

Pel març de 2017 s’espera l’estrena d’un nou film sobre el gorila gegant King Kong. En aquesta ocasió un repartiment format per Tom HiddlestonBrie Larson (que aquests dies també ha donat a conèixer que ella serà la Capità Marvel), John Goodman, Samuel L. Jackson i un grapat de militars aniran a parar a la illa dels dominis de l’enorme mico.

REY ARTURO, LA LEYENDA DE LA ESPADA

Un dels trailers més “sorprenents” vistos a la Comic Con ha estat el que recupera la llegenda del Rey Artur. I és que no en va qui hi ha darrera la càmera és Guy Ritchie. Sembla que el que ens espera és una versió hipervitaminada de les aventures artúriques. Si la cosa funciona bé entre el públic, podria ser que aquesta pel.lícula protagonitzada per Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana, Djimon Hounsou i Astrid Bergès-Frisbey sigui només la primera de fins a cinc que la Warner té en ment dedicar-li al personatge.

ANIMALES FANTÁSTICOS Y DÓNDE ENCONTRARLOS

Aquest mateix any, al novembre, viatjarem de nou a l’univers de Harry Potter ideat per J.K. Rowling. A Fantastic Beasts and Where to Find Them, el jove mag de la cicatriu no és el protagonista, sino un altre, Newt Scamander (Eddie Redmayne) que haurà de resoldre el conflicte ocasionat per unes quantes bestioles màgiques que corren lliures entre el món dels humans. Ezra MillerColin Farrell, Ron Perlman, Samantha Morton i Jon Voight també formen part del repartiment.

BLAIR WITCH

Encara més aviat, al setembre, arribarà la seqüela de El proyecto de la bruja de Blair (1999), una de les pel.lícules mítiques del gènere de terror found footage que va assolir èxit sota l’aura d’haver estat realitzada amb molt pocs mitjans. Adam Wingard és el director que agafa el relleu en aquesta història on el germà d’una de les desaparegudes a la primera entrega convenç un grup per tornar al lloc dels fets a buscar-la, anys després.

DOCTOR STRANGE

Pel novembre de 2016 esperem al Doctor Strange de Benedict Cumberbatch, que tot i que ja s’havia deixat veure fa setmanes, ha tingut a la Comic-Con un avançament més complert. Una peculiar història d’un cirurgià convertit en mag que té als fans de Marvel tant expectants com suspicaços sobre com serà el resultat final dirigit per Scott Derrickson adaptant l’univers concebut per Stan Lee i Steve Ditko.

LEGO BATMAN MOVIE

Batman també tindrà la seva pel.lícula en versió ninotet de plàstic. A The Lego Batman Movie l’heroi rat-penat de veu profunda haurà de fer-se càrrec d’un orfe al que acaba d’adoptar per equivocació i pel camí enfrontar-se a uns quants enemics acompanyat dels seus col.legues de la Lliga de la Justicia.

SNOWDEN

Tot i que un recent documental ja ens va explicar la història d’aquest analista considerat un heroi per uns i un traidor pels altres, a la tardor en coneixerem la versió ficcionada de Oliver Stone. Joseph Gordon-Levitt interpreta a Edward Snowden en aquest film que ens explicarà una mica més la seva vida abans, durant i després del moment en que va decidir fer públic fins a quin punt estem tots vigilats per les agències de seguretat. Shailene Woodley, Scott EastwoodZachary QuintoMelissa Leo també formen part del repartiment d’un film que aquí tindrà l’estrena europea al proper Festival de San Sebastián.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X