Ahora me ves 2
4Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

L’equip de lladres màgics d’Ahora me ves torna per presentar una seqüela en la qual aquesta vegada hauran de treballar per a un multimilionari una mica excèntric interpretat per Daniel Radcliffe.

No es pregunten de vegades per què actors tan bons com Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Michael Caine, Morgan Freeman i fins i tot Mark Ruffalo fan pel·lícules tan extremadament dolentes? Com pot ser que, fins i tot després d’haver llegit i rellegit el guió, acceptin fer-les sense més? I no solament això, no es pregunten per què a sobre accepten fer-ne una segona part?

Si en algun moment de la seva vida arriben a obtenir resposta, per favor, deixin-la en un comentari, perquè crec que jo mai ho arribaré a entendre. I no em diguin els diners, perquè crec que tots sabem que poden fer moltes més coses que els donin molts més diners i no faci cap dany a la seva carrera professional ni la seva reputació com a grans actors.

I suposo que s’hauran adonat que, en els paràgrafs que porto de crítica, encara no he dit res de la pel·lícula en si. Però és que encara queden molts blockbusters estiuencs dolents per venir i no puc gastar-ho tot en aquest. I això que amb Independence Day: Contraataque ja ens podíem preparar per a un seguit de seqüeles infumables que omplirien les nostres sales. Però un mai s’hi acostuma.

ahora me ves 2

Però vinga va, ara sí. Bé, esperin, no vull que pensin que els falto al respecte amb una escriptura tan informal, és solament que no hi ha millor manera de simbolitzar la vagància amb la qual ha estat escrit el guió. Un guió que agafa el pitjor de la primera part i ho multiplica per deu, creant alguna cosa massa complicada, estúpida i soporíferament llarga com perquè pugui interessar a ningú. Els mags intenten jugar amb el públic tractant-lo d’estúpid, com si la productora pensés que pot enganyar a qualsevol perquè pagui una entrada.

Els actors, amb la seva gran carrera artística, sembla que ja saben a què atenir-se i fan els seus papers com si estiguessin realment jugant a ser mags, com a nens que juguen a ser adults. No s’esforcen tant en el seu treball, sinó a aprofitar que han de pagar els seus deutes per passar-ho bé. L’únic que sembla pensar que és l’oportunitat de la seva vida és Daniel Radcliffe, qui realment s’esforça a fer un paper notable, sense adonar-se que no li servirà de res. 

Ahora me ves 2 és una d’aquestes seqüeles que s’ha creat pels diners que va fer la primera, sense tenir en compte les males crítiques de públic i experts. No s’amaguen, i és per això que el producte, a escala artística, surt molt perjudicat. Ja en la primera part vam poder veure el potencial de la idea que al final es quedava en res, però, com ja s’ha dit abans, aquí ni s’esforcen a fer alguna cosa mínimament comestible. I el fet que ara hagin decidit fer un spin-off basat, parlat i finançat per Xina, a causa que és d’on prové la major part del públic (aka diners), ho diu tot sobre les intencions cinematogràfiques d’aquesta productora i el seu equip.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies