La segona serà una temporada de 13 capítols d’un curs que anirà de setembre fins a Nadal. D’aquests, n’han gravats uns sis. No treballen en ordre cronològic, sinó per localitzacions, totes naturals, on se n’han afegit de noves, com la casa del Marc i la de l’Oliver, i llocs peculiars on en Merlí decidirà anar a fer classe.

Cada capítol, com la temporada passada, se centrarà en un filòsof. Descartes, Kant i algunes dones filòsofes seran matèria de les ensenyances d’en Merlí, que “continuarà sent un gran professor, el millor professor del món per nosaltres”, afirma Albert Baró, en Joan. “El Merlí continuarà fent de les seves. Merlinades”, afegeix la Mònica.

“Hi ha molta evolució per part de tots”, explica Júlia Creus, la Mònica. “Es veuran noves maneres de relacionar-se. Coses molt diferents en tots els personatges i trames variades”.  El progrés de la parella Mònica-Joan serà un dels reclams de la temporada. “Es podrà veure com evoluciona aquesta primera relació en el cas del Joan i segona oportunitat en el cas de la Mònica”, comenta la Júlia. “Hi haurà noves parelles?”, pregunta la premsa. “Ja es veurà… Potser”, eviten la resposta. Cap d’ells volen creuar la fina línia de l’espòiler de la qual parlava la Tània.

Merlí Peripatètics

La relació entre el Joan i els seus pares serà “més calmada”, encara que el càncer del pare (Jordi Martínez) continuarà pesant sobre la família. “Els pares han aconseguit escoltar més el seu fill, però no deixa de ser una família conservadora, amb idees molt fixes”, comenta Albert Baró.

El Marc i la Tània tindran més protagonisme. “El germà del Marc comença l’ESO a l’Àngel Guimerà, on estudiem nosaltres. És un noi més aviat conflictiu. A casa del Marc, es veurà què li passa amb la mare i el germà”, explica Adrián Grösser, el Marc.  Els espectadors també trobaran una Tània “més madura, fet que la porta a molts més llocs”, comenta Elisabeth Casanovas. La Berta mostrarà “la part més tendra. S’enfrontarà a certes coses que li faran replantejar qui és i per què fa el que fa”, diu Candela Antón.

Merlí Peripatètics

Se sabrà més de l’Oliver, la darrera adquisició de la temporada passada, qui tindrà la seva pròpia trama. “S’obriran les portes de casa seva”, explica Iñaki Mur. “I, per una banda, es veurà l’Oliver fresc , obert i divertit de la primera temporada, però també un de més fosc”. “L’Hèctor ha estat molt hàbil a portar les trames de tots els personatges a un lloc molt diferent respecte a la primera temporada, però de manera coherent i molt interessant. Llegint els guions, hem pensat ‘hosti, això no m’ho esperava’”, afegeix Mur.

L’Ivan haurà deixat de banda l’agorafòbia. Se’l veurà tornant a classe. “Un Ivan complex en molts sentits que s’haurà d’adaptar a la realitat de l’institut”, explica Pau Poch. Al Pol se li presenten molts problemes per la situació econòmica familiar complicada. “Els estudis i l’economia són difícils de combinar, i a poc a poc s’anirà veient què és el que passa en aquesta situació”, explica Carlos Cuevas.

Merlí Peripatètics

El Bruno, interpretat per David Solans, va sortir de l’armari en la primera temporada. En la segona es podrà veure un canvi d’actitud, -i de pentinat- es veurà la diferència entre una persona que no està bé amb si mateixa i una que sí que ho està. El Bruno passarà a ser una persona més oberta a la vida, més simpàtica, alegra i energètica, però amb un camí per recórrer. Viurà una història d’amor, però hi sorgirà algun inconvenient “bastant potent”.

I el Merlí continuarà sent el Merlí. “Segueixo sent ‘canyero’. Li agrada fotre canya i ironia. En això, el Merlí no canvia”, afirma Francesc Orella. El personatge que continuarà vivint amb la seva mare i el seu fill, el Bruno, haurà d’afrontar determinades situacions que l’obligaran a plantejar-se diferents aspectes de la seva vida. Aconseguirà una certa harmonia amb el seu fill, entenent-se i acceptant-se com són, amb els seus daltabaixos, i amb algunes sorpreses cap al final de la temporada.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies