El 21 de juny, Dia de la Música, es publicà la gran notícia: la promotora Last Tour anunciava que Arcade Fire donaria el dimarts 5 de juliol un concert a la sala Razzmatazz de Barcelona, a l’únic concert de la banda canadenca aquest estiu en un recinte tancat i d’aforament reduït. El sorprenent anunci multiplicà les expectatives dels seus seguidors de tal forma que les entrades s’esgotaren pocs minuts després de sortir a la venda, el dia 23 al migdia.

La banda de Win Butler i companyia visitaran Barcelona per cinquena vegada (la primera al Primavera Sound del 2005, encara semi-desconeguts, i posteriorment al difunt Summercase, al 2007, al Sant Jordi, al 2010, i novament al Primavera Sound, al 2014).

Considerats un dels millors grups del moment, amb quatre àlbums a les seves esquenes, la seva proposta musical a cavall entre el pop més fosc i barroc i el dance rock es adorada per milions a tot el món i els seus èpics concerts es converteixen en comunions generacions d’orgia melòdica i alegria.

Arcade Fire

Sens dubte, aquest concert a la sala barcelonesa és una oportunitat d’or per tornar a gaudir dels seus incommensurables clàssics, com “Rebellion (Lies)”, “No Cars Go”, “The Reflektor” o “Wake Up”.

Abans de la banda de Montreal actuarà Little Scream, el projecte musical de la també canadenca Laurel Sprengelmeyer, que presentarà el seu segon disc de pop, “Cult Following”, produït per Richard Reed Parry, membre d’Arcade Fire, i en el que a més de la banda protagonista de la nit, també han col·laborat membres de TV On The Radio, The National, Sufjan Stevens i Sharon Van Etten, entre d’altres.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies