La UEFA EURO 2016 va arrencar ahir amb una festa multicolor en la que 80.000 aficionats presents en el Stade de France i milions d’espectadors a través de televisió i internet, van ser testimonis de tot un desplegament carnavalesc. Ballarines de can-can, desfilada aèria de la Força Aèria Francesa i… David Guetta, encarregat aquest any de posar la banda sonora oficial a l’esdeveniment. El seu tema “This One’s for You” ha estat seleccionat com la cançó oficial de la UEFA EURO 2016, i compta amb la veu de la “Rihanna sueca” Zara Larsson. La cançó té tots els punts per convertir-se en una de les cançons de l’estiu, tot i que per a molts no sigui més que còpia (una de tantes) del tema “Lean On” de Major Lazer i DJ Snake. Tot just ahir estrenaven videoclip:

Certament, la història de les cançons oficials de l’Eurocopa, no ha estat tan popular com la de les World Cup, però bé mereix un recordatori. Oceana, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, E-Type i Simply Red han estat els encarregats de posar-li música a l’assumpte els últims 20 anys.

2012 – Oceana – “Endless Summer”

2008 – Enrique Iglesias – “Can You Hear Me”

2004 – Nelly Furtado – “Força”

2000 – E-Type – “Campione 2000”

1996 – Simply Red – “We’re In this Together”

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X