Final Song, un dels temes que segur es convertirà en una de les nostres cançons d’aquest estiu ja té nou videoclip. Serps, paisatges desèrtics de L.A. i coreografia en rotllana, per a un clip dirigit per Tomas Whitmore en el que la cantant danesa desafia la gravetat com qui menja pipes.

MØ “Final Song”

El tema, contagiat pels aires del tropical house que inunda el mainstream actual, segueix els passos de “Lean On”, la seva sonada col·laboració amb Major Lazer, i compta amb la col·laboració de Noonie Bao, que signa el tema juntament amb MNEK, qui s’encarrega també de la producció. De moment no hi ha notícies d’LP.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X