Seguim amb documentals fets a casa nostre. On són totes aquestes perles? Cal buscar-les però hi són…

Septiembres (Carles Bosch, 2007)

Un documental d’aquells que et deixa sense paraules (i gairebé sense llàgrimes). Sensibilitat, proximitat i veritat en estat pur. Carles Bosch té el do de captar les emocions humanes que s’expressen amb una mirada. A Septiembres ens apropa a les persones que hi ha darrera les reixes de la presó madrilenya de Soto del Real. Si, persones. Amb emocions, sentiments, esperances, frustracions… De vegades sols i de vegades amb una família que desconeix que passen els seus dies entre reixes. La realitat és molt més complexe, plena de matisos. Un documental de factura impecable que hauria de ser d’obligada visió per a tothom, sobretot per aquells que defensen a ultrança una constitució i el compliment íntegre de les penes, oblidant que la mateixa constitució diu que les penes privatives de llibertat estaran orientades a la reeducació i a la reinserció social…

Septiembres

El pots veure a: FILMIN
Preu: 1,95 € / gratis per a subscriptors.

El viaje de Carla (Fernando Olmeda, 2014)

Carla Antonelli és una de les activistes del col·lectiu LGTB més reconegudes que en el seu día va fer el salt a la política. Original de Tenerife, 32 anys després retorna a Guímar, la seva terra, un viatge simbòlic a través del qual es troba amb els seus records i aprofita per fer balanç de la seva vida. El documental gira al voltant del propi testimoni de la Carla, de la seva lluita personal, però també al voltant del testimoni de la gent del seu entorn, que ha assistit a aquesta lluita. Coneixerem a una Carla sensible i sincera, conscient de l’esforç que ha suposat estar al davant de tantes reivindicacions. Molt recomenable per a aquells que no saben veure què hi ha darrere de la diferència.

El pots veure a: FILMIN
Preu: 1,95 € / gratis per a subscriptors.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies