S’estrena demà 5 de juny a La Pensión de las Pulgas, una de les sales més prestigioses de l’Off-Teatre madrileny. Ahogados és una comèdia negra de Carlos Eugenio López, de la qual ens avancen que “és un viatge a través de la nit física i de la nit moral. Basada en una novel•la exclusivament dialogada, els seus dos protagonistes mai aconseguiran sostreure’ns a la sensació de que el que realment els importa no és el que diuen, sinó el que no volen, no saben o no poden dir-se. No només les respostes, fins i tot les preguntes poden ser mentida”.

L’obra la dirigeix Raúl Prados, els intèrprets són Txabi Pérez i Jesús Gago i es podrà veure a partir de demà cada diumenge a les 18h al preu de 15 euros. La Pensión de las Pulgas és un espai teatral molt particular en ple Barrio de las Letras de Madrid, res a veure amb les sales convencionals. Únicament us avancem que cal fer reserva per telèfon, ja que el plantejament de la sala no admet la compraventa anticipada…

Aquí us deixem el teaser que des de fa dies promocionen a la seva pàgina de facebook:Teatre: La Pensión de las Pulgas
Web teatre
Autor del text: Carlos Eugenio López
Direcció: Raúl Prados
Intèrprets: Txabi Pérez i Jesús Gago


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies