Daytripper
8Valoració

ECC recupera en una nova edició amb material extra, una de les sorpreses més grates que el món del còmic ens ha donat en la història recent. Es tracta de Daytripper, obra dels brasilers Fábio Moon i Gabriel Bá, que comparteix títol i esperit amb l’homònima cançó dels Beatles. Publicada originalment com a una maxisèrie de 10 números de Vertigo Còmics, Daytripper ens fa turistes d’una vida viscuda al dia, la d’un escriptor de necrològiques que sap que la vida són dos dies.

La mort, omnipresent a Daytripper, juga un paper molt important a la història. Gràcies a ella la vida pren un altre sentit. Un sentit superior i altament gratificant. Un costat agre, necessari per calibrar què de dolça pot arribar a ser la nostra existència. Com una clatellada que t’obre els ulls cap allò que cal destacar i que et fa valorar sobretot la llar, aquell lloc format per allò que ens importa i per aquells que realment ens estimem. La família es torna el centre del nostre univers, amb les seves metamorfosis, amb les seves altes i les seves baixes. I és així sobretot quan ens situem als extrems de la vida: durant la infància o quan envellim.

Reflexions emocionals de diumenge a la tarda reflectides de manera sublim per Fábio Moon i Gabriel Bá,  presentant-nos al protagonista, Brás de Oliva Domingos, en diferents etapes de la seva vida, o més aviat, de les seves vides, en plural, i és que no només la mort juga un paper important en la història, també la història  juga molt amb la mort, i el resultat és tant suggerent com a revelador.

"Daytripper" ECC - Gabriel Bá & Fábio Moon

A més, la bellesa dels detallistes dibuixos de Moon i Bá, aconsegueixen multiplicar el seu poder evocador gràcies al color de Dave Stewart. Que juntament al el seu missatge fan de Daytripper un còmic d’aquells que més que llegir-los se senten.Editorial: ECC
Web editorial
Pàgines: 272
Preu: 27 €
Guió: Fábio Moon, Gabriel Bá
Dibuix: Fábio Moon, Gabriel Bábr> Format: Cartoné a color<
Edició Original: Daytripper deluxe edition USA


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies