Després d’una primera etapa a Televisió Espanyola, Bertín Osborne ha aterrat des de fa unes setmanes a Telecinco, redenominant el seu programa com ” Mi casa es la tuya”, un espai en el que rep a personatges famosos en la seva pròpia casa per entrevistar-los.

Aquesta setmana el torn ha estat per a Malú, cantant madrilenya de reconegut èxit, membre d’una nissaga d’artistes -filla de Pepe de Lucía i neboda del desaparegut Paco de Lucía-. Va arribar la cantant al damunt d’un cavall fins la porta de la mansió que Bertín Osborne té a Sevilla, sortint el presentador a rebre-la per seure amb ella en un sofà la resta de la nit.

L’entrevista bastant avorrida, sense interès. La proximitat que es pretén emmarcant les entrevistes en un entorn més íntim no va aportar gaire (per no dir res) en aquest cas. Malú va estar igual que hagués estat en qualsevol plató de televisió, sense desvetllar res que l’espectador ja conegués d’altres entrevistes. No es va relaxar al sofà de Bertín i va estar sempre marcada pels límits que tenia clar no volia traspassar.

El contingut de l’entrevista va estar principalment marcat per la seva carrera professional, per la influència que ha tingut el pertànyer a una saga d’artistes tan reconeguda i pel seu caràcter (no té fama precisament de simpàtica). En dues ocasions va intentar Bertín immiscir-se en la seva vida amorosa, en una donant un rodeig intentant esbrinar si tenia parella i en una altra directament si tenia nuvi. La cantant va esquivar amb art la pregunta, reconduint novament la conversa.

I Bertín en la seva línea i sense sortir del seu personatge: aquell meravellós “macho” ibèric, atrinxerat al seu cortijo, amb una bona copa de vi i presumint de no saber encendre un fogó. Bastant patètic i passat de moda.

Al programa li sobra la mitja hora inicial dedicada a recordar els millors moments de la setmana anterior, en aquest cas a Martes y Trece. I la setmana que ve el mateix refregut amb Malú, intentant així mantenir a l’espectador… Sens dubte el format està de moda. Arribo al final d’aquestes línies a la vegada que Susana Griso pasa “Dos días y una noche” amb Pablo Iglesias. Ai, quant de mal ha fet Albert Om

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X