En aquesta sisena temporada de Joc de Trons ens endinsàvem en territori desconegut, al no comptar ja amb cap nou llibre de George R. R. Martin que ens indiqués per on anirien les diferents trames. Dilluns passat arribàvem a la meitat dels 10 capítols d’aquesta tanda que està resultant força intensa. Fem un repàs a alguns dels moments clau del que hem vist fins ara:

Jon torna d’entre els morts

La resurrecció de Jon Snow no ha estat una gran sorpresa. En realitat tots esperàvem que tornés d’una manera o una altra. Això no treu que l’escena sigui emocionant i bastant intensa, amb la conversa prèvia entre Davos i Melisandre i el ritual que es desenvolupa a continuació. En definitiva, Jon està de retorn i sembla que amb ganes de guerra!

L’home que xiuxiuejava als dracs

La trobada de Tyrion amb els dracs de Daenerys podria semblar una escena més dins de l’evolució del personatge però ha iniciat una gran quantitat de rumors sobre el seu origen. Deixant les teories de costat, l’escena reafirma el caràcter de Tyrion i la seva implicació cada vegada més gran amb Daenerys. Acabarà Tyrion cavalcant a Rhaegal o Vyserion?

El passat ja no té secrets per Bran

Bran Stark Game of Thrones Juego de Tronos

Després de no haver sabut res d’ell la temporada anterior, aquesta ha suposat el retorn de Bran Stark a la sèrie i no podria haver estat més determinant. Seguint les ensenyances del Corb de tres ulls, el noi já és capaç de col·locar-se al bell mig de fets passats i no només això sinó que apunta en que fins i tot pot influir en el què passi en altres temps. Gràcies a aquesta línia oberta, la sisena temporada ens ha regalat alguns interessants flashbacks i ens té a tots ansiosos per saber si per fi descobrirem coses com si Jon és o no fill de Lyanna Stark i Rhaegar Targaryen (ja sabeu, R+L=J?)

Ramsay Bolton, psicòpata i parricida

Ramsay Bolton Game of Thrones Juego de Tronos

Des de la mort de l’odiat Joffrey Baratheon, els fans de Joc de Trons havíem quedat orfes d’un personatge al que detestar amb totes les nostres forces. I tot i que abans ja apuntava maneres, en aquesta temporada està brillant amb tot el seu sàdic esplendor Ramsay Bolton. L’invasor d’Invernalia i marit a la força de la Sansa, no ha tingut cap escrúpol en desfer-se del cadàver de la seva estimada Myranda, apunyalar mortalment al seu pare Roose Bolton o deixar que uns quants gossos de caça devoressin a la seva madrastra i el seu germanet acabat de néixer. Això sí, sempre amb un malèvol somriure i maquinant el següent pas. Qui serà el personatge que li faci pagar tanta maldat?

Reunió de germans

Els germans Stark han patit des del minut 1 de la sèrie. Separats, una part han mort i els altres, els que han sobreviscut, han passat sis temporades sense saber que havia estat dels altres. Potser per això l’abraçada entre la Sansa i el seu mig-germà Jon Snow va emocionar tant als fans de la sèrie. Per fi, dos germans s’havien retrobat. La reunió dels dos germanastres ha provocat alguna altra teoria més curiosa de la que ja us parlarem més endavant…s’ha de veure com evoluciona.

Bec i sé coses

Si hi ha un personatge que ha deixat un bon grapat de perles verbals aquest és el loquaç Tyrion Lannister. Suplint la baixa estatura i el poc apreci que li tenen els que el rodegen amb enginy i làbia a prova de foc valiri al llarg de la sèrie ja ens ha deixat anar unes quantes sentències que fan fortuna en memes per la xarxa i impreses en samarretes per tot el món. La darrera, quan una incauta Misandei li preguntava com és que sabia que als dracs no els agrada estar en captivitat, ell ho deixava clar copa de vi en mà: “Això és el que faig, bec i sé coses”.

La que no crema

Feia bastants capítols que no teníem una gran escena de Daenerys. A Mereen, el personatge ha estat una mica amagat entre les trames polítiques i els amors oficials i extraoficials. Hem hagut d’esperar al fet que Daenerys torni a estar en veritable perill per gaudir de nou del seu coratge i les seves habilitats, en aquest cas matant als khals i ressorgint del foc sense marca alguna.

La Sansa se’ns ha fet gran

Sansa Stark Game of Thrones Juego de tronos

Criada entre germans varons i una germana petita més aficionada a les espases que a cosir, la Sansa semblava la baula més dèbil de la família Stark. Des que va abandonar la seva llar a Invernalia, les desgracies s’han succeït i acarnissat amb ella. Però al capítol 5 d’aquesta temporada s’enfrontava per fi a Petyr Baelish, enumerant els greuges patits amb una amenaçant enteresa. Després de tot el patiment, la Sansa se’ns ha fet gran i ara la veiem inclús capaç de muntar a cavall i dirigir els exèrcits del Nord com a senyora de la seva casa per recuperar tot el que li han pres.

Un amor gegant es cou al Nord

Brianne the Tarth és una dona valenta, lleial i una gran lluitadora. Però no ens hem d’enganyar, dins dels estàndards “normals” tampoc no seria la dona més sexy del món.  Hi ha, per sort, gustos per tot. Aquest és el cas de Tormund Matagegants a qui literalment li va canviar la cara quan va veure entrar aquell tros de dona a lloms d’un cavall acompanyant la Sansa Stark. Des de llavors li ha estat fent ullets d’enamorat. Ella encara no ho té clar. Els fans aposten fort a favor d’una parella gegant en molts sentits…

Aguanta la porta!

Una de les incògnites dels fans de “Jocs de trons” era saber la raó per la que el gegant que carregava Bran tenia una única paraula com a tot vocabulari: “Hodor”.  Hem tingut que esperar al cinquè capítol de la sisena temporada per saber que la frase “Hold the door” (“Aguanta la porta”) i en Bran eren els causants de tot. De retruc, els espectadors han descobert que Bran no només pot veure el passat, sinó que és capaç d’alterar-lo… les hipòtesis de tota mena estan en marxa. Pel camí hem perdut un personatge curt en paraules però al que tots teníem estima.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies