Encara que porten una trajectòria musical de més de dues dècades, Eva Amaral i Juan Aguirre, el duet musical més popular del pop espanyol, es troben en el millor moment de la seva carrera. Sempre fidels a si mateixos, amb la lírica perfecta, la potencia vocal d’Eva i l’habilitat a la guitarra de Juan, continuen fent música popular que tot el món entén i amb la que un es pot sentir identificat, cuidant cadascuna de les seves produccions fins al més mínim detall.

I evolucionant: al 2011, després de cinc discos editats sota una multinacional i de copar les llistes d’èxits de les radiofòrmules, van emprendre un canvi de rumb amb la publicació de “Hacia lo salvaje”, el seu primer disc sota el nou segell creat pel duet, Antártida, amb unes lletres i melodies que redundaven en la necessitat de canvi i el descobriment de nous horitzons artístics.

Amaral

Quatre anys després, a finals de 2015, van treure el seu setè disc, “Nocturnal”, que continua explorant el camí obert pel seu anterior treball, sense oblidar els seus temes de sempre: l’amor i les seves conseqüències.

El proper 11 de juny al Sant Jordi Club i dins del marc del Guitar BCN 2016, ens presenten el disc. Amb la poderosa banda d’acompanyament que solen utilitzar en els seus directes, i un aparell escènic brillant, es preveu un intens concert, en el que interpretaran gran part de “Nocturnal” i composicions de tota la seva trajectòria, com “Sin ti no soy nada”, “Como hablar” i “Días de verano”.Quan: 11 de Juny, a les 21:30
On: Sant Jordi Club
Preu: 28€ i 48€
Comprar entrades


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies