aaa+ 2017 new fashion cheap replica watches review outlet uk.
enjoy the best price buy swiss fake chopard at low 30 - 40% discount price.
we have all the fake patek philippe.
enjoy the replikas izle brand and low price.

Aquest proper dijous la companyia de teatre RetorCia estrena el seu nou espectacle “Grinder, el musical” a l’Eixample Teatre, un musical que promet fer soroll a la cartellera… Escrita per Serena Altair i Davo Marin, la història gira al voltant d’uns personatges que es coneixen a través d’una aplicació orientada a cites per a gays. El nom dels personatges promet: Busco-novio, Empotrador, GYMxGYM, Discreto i Culo Tragón. Està clar que no ens deixarà indiferents i per a què en feu un petit tast, aquí us deixem els primers vídeos que ens ha ofert la companyia:

Tengo un presentimiento – Grinder, el musical (RetorCía, 2016)

La lección de Miss Grinder – Grinder, el musical (RetorCía, 2016)

 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X