Els temps canvien i el cinema cada cop és més aprop de casa nostra. Les plataformes digitals, els videoclubs on line… És tan senzill com subscriure’s o a un mòdic preu o bé registrar-se i llogar la pel·lícula que et vingui de gust de forma puntual. Avui us recomanem un parell de documentals d’aquells que van passar de llarg la cartellera però que formen part de la categoria d’imprecindibles. 

A través del Carmel (Claudio Zulian, 2009)

10 de febrer de 2006, les 16h de la tarda i 92 minuts per endavant en un únic pla seqüència rodat en steadycam per conèixer la realitat del barri barceloní del Carmel. Els veÏns ens conviden a les seves cases i a les seves ocupacions quotidianes, les seves lluites i la seva realitat, sovint crua i desconeguda per la manca de recursos. Les veus dels diferents testimonis es superposen a les imatges, com si assistíssim a la recreació dels seus pensaments. Un documental molt diferent en forma, ideal per a conèixer la realitat d’un barri.

El pots veure a: FILMIN
Preu: 2,95 € / gratis per a subscriptors.

Món Petit (Marcel Barrena, 2012)

Es mou en cadira de rodes a causa d’una leucèmia patida als 5 anys, però això no li ha impedit recòrrer el món sense diners, sense companyia i sense equipatge. En aquesta ocasió, el repte d’Albert Casals, el protagonista de Món Petit és arribar a un remot far de Nova Zelanda, en companyia de la seva nòvia Anna i d’una videocàmara amb la que, quan les circumstàncias ho permeten, inmortalitzaran situacions i reflexions. Tot comença en una benzinera, amb 20 euros a la butxaca i tot el temps per endavant. Tot aquest material combinat amb els mètodes tradicionals del gènere donen com a resultat un documental original, vitalista i optimista.

El pots veure a: FILMIN
Preu: 1,95 € / gratis per a subscriptors.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies