La presentació de les novetats de la CW tanca la setmana de Upfronts. Temporada molt positiva per CW: la majoria de les seves sèries funcionen bé en el target de públic que la cadena busca i podem dir que tota la graella ha estat renovada. A més, incorporarà quatres sèries interessants, entre elles una molt especial, “Supergirl”, que abandona CBS per trobar un lloc més adient entre les altres sèries de superherois de CW.

Renovacions: The 100‘, ‘Arrow‘, ‘Supernatural‘, ‘The Vampire Diaries‘, ‘The Originals‘, ‘Reign‘, ‘The Flash‘, ‘iZombie‘, ‘Jane the Virgin‘, ‘Legends of tomorrow’, ‘Crazy Ex-Girlfriend’

Cancel·lacions:Containment‘, ‘Beauty and the beast‘ (temporada final)

Novetats: ‘Riverdale’, ‘Frequency’, ‘No Tomorrow’, ‘Supergirl’

Frequency

frequency

Sorprèn que CW s’hagi fixat en aquest clàssic cinematogràfic de l’any 2000 com a base per a la seva nova sèrie. Va ser bon rebuda, en alguns cercles és pel·lícula de culte, però portar-la de nou no deixa de resultar peculiar. La sèrie relata la història d’una detectiu de la policia que descobreix que és capaç de parlar amb el seu pare, mort l’any 1996, a través d’una ràdio. Tots dos forjaran una nova relació treballant junts en un cas no resolt d’assassinat no resolt, però les conseqüències del “efecte papallona” per parlar amb algú del passat causaran estralls en el present. Protagonitzen Riley Smith i Mekhi Phifer.

No Tomorrow

notomorrow

“No Tomorrow” és una sèrie bastant inclassificable a priori segons l’argument que hem llegit: una estricta gerent d’un centre de distribució, al més pur estil de Amazon, s’enamora d’un despreocupat home que viu la vida al moment perquè creu que l’Apocalipsi és imminent. La seva relació estarà envoltada de moments còmics però alhora canviarà profundament la vida de tots dos i decidiran embarcar-se en una missió per complir tot allò que tenien pendent de fer abans de l’arribada de la fi del món. En ella tindrem a Joshua Sasse (al que recuperem després de l’excel·lent “Galavant”) i Tori Anderson.

Riverdale

riverdale-cast-cw

L’últim de les estrenes de CW no arribarà fins al 2017 i a priori és la més interessant. Basada en els personatges dels comics de “Archie”, la cadena prepara una versió de la qual se sap poc però que sembla bastant singular veient les primeres fotos. No sabem què passarà amb els Archie, Betty i Verónica televisius però esperem que sàpiguen retratar bé l’ambient surrealista barrejat amb un cert to fosc. Caldrà esperar.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies