La CBS segueix un any més sense renunciar a la seva graella plagada de propostes policials, legals, d’acció i comèdies que fa anys que compten amb el beneplàcit de l’audiencia. Les novetats d’aquest any encaixen en la mateixa línea a la vegada que segueixen intentant apuntar a les seves audiències a gent més jove. Per fer-ho fins i tot reiventaran el clàssic dels 80 McGyver o seguiran incorporant a les seves trames les vivències de la generació milennial.

Renovacions: ‘NCIS‘, ‘NCIS: New Orleans‘, ‘NCIS: Los Angeles‘, ‘Blue Bloods‘, ‘Hawaii Five-0‘, ‘Criminal minds‘, ‘Elementary‘, ‘Madam Secretary‘, ‘Scorpion‘, ‘The Big Bang Theory‘, ‘2 Broke Girls‘, ‘Mom‘, ‘Code Black‘, ‘The odd couple‘, ‘Criminal Minds: Beyond Borders‘, ‘Life in pieces

Cancel·lacions: Person of Interest‘, ‘The Good Wife‘, ‘Mike & Molly‘, ‘CSI: Cyber‘, ‘Rush Hour‘, ‘Angel from Hell‘, ‘Supergirl‘ (es passa a la cadena CW).

Novetats:  ‘MacGyver‘, ‘Training Day‘, ‘Bull‘, ‘Doubt‘, ‘Pure genius’, ‘Man with a plan‘, ‘The Great Indoors‘, ‘Kevin can wait‘.

MacGyver

MacGyver CBS Lucas Till

Segur que molts de vosaltres sou d’una generació que va veure com un MacGyver interpretat per Richard Dean Anderson era capaç de fer volar una porta blindada amb un xiclet i un escuradents. Però pels nostàlgics i els més joves que no van ser espectadors de la sèrie dels 80, la CBS ha decidit recuperar el nom MacGyver.

Ara Angus “Mac” MacGyver (Lucas Till) és un noi de 20 i pocs anys que treballa en una organització clandestina al servei del govern dels Estats Units, i que fa servir el seu extraordinari talent per resoldre problemes de la forma més imaginativa, resolent missions i salvant el món. Al nou MacGyver l’acompanyaran altres membres de l’equip, com l’agent de la CIA Lincoln (George Eads).

Training Day

Training Day CBS Bill Paxton Justin Cornwell

Una altra sèrie que es basa en una altra producció ja existent és aquesta “Training Day” que s’aprofita de la pel.lícula del mateix nom que van protagonitzar al 2001 Denzel Washington i Ethan Hawke.

A la sèrie, els fets que es narren tenen lloc 15 anys després dels de la pel.lícula, però recuperen el mateix esquema: en Kyle (Justin Cornwell) un policia jove, innocent i que encara creu en el compliment estricte de la llei, rebrà unes quantes lliçons de la vida real per part d’un policia veterà, el Detectiu Frank Rourke (Bill Paxton), que intentarà fer-li entendre que a vegades per combatre el crim cal saltar-se les normes i fer una interpretació més laxa de la moralitat. El repartiment es completa amb altres personatges com l’agent lleial a Frank i amb un fosc passat Rebecca Lee (Katrina Law), Toomy Campbell (Drew Van Acker) un ex-surfer professional que també segueix les ordres de Frank sense dubtar, Holly Butler (Julie Benz) una madame de Hollywood parella de Frank i que de pas li proporciona informació gràcies als seus contactes, la dona d’en Kyle (Lex Scott Davis) o una cap de policia que està determinada a fer caure en Frank.

La sèrie arribarà ja a 2017, a la midseason de la propera temporada. Jerry Bruckheimer, Antoine Fuqua o Will Beall són alguns dels grans noms que avalaran la sèrie com a productors.

Bull

CBS Bull Michael Weatherly

Aquest nou drama s’inspira en la història real dels inicis de la carrera del Doctor Phil McGraw, fundador d’una de les firmes legals més prolífiques de tots els temps. A la sèrie l’interpretarà l’actor Michael Weatherly (Dark Angel, NCIS) sota el nom de Dr. Bull. Amb un caràcter brillant, descarat i encantador, Bull es dedica a fer ús de la psicologia, la intuició i l’alta tecnologia per endevinar com pot manipular al seu interès a jurats, advocats, testimonis i acusats.

Bull no treballarà sol, sino que comptarà al seu equip amb un grup d’experts que conformaran la Trial Analysis Corporation. Entre ells hi haurà el seu intel.ligent cunyat Benny (Freddy Rodríguez) que fa d’advocat defensor en simulacres de judici, Marissa Morgan (Geneva Carr) una experta en neurolingüística, un exdetectiu de policia, un dur investigador, la hacker millennial Cable McCrory (Annabelle Attanasio) i fins i tot un estilista (Chris Jackson). Les habilitats de tots ells combinades els serviran per aconseguir trobar l’estratègia més adequada per servir als seus clients inclinant les balances de la justicia al seu favor.

Rodrigo García ha dirigit el pilot de la sèrie, i entre l’equip de productors hi ha Justin Falvey i la companyia de Steven Spielberg, Amblin Television.

Doubt

CBS Doubt Katherine Heigl Laverne Cox

Un altre drama que arribarà a la midseason de 2017 és “Doubt“. Sèrie que suposa dos fites. Una que representa un nou intent per l’actriu Katherine Heigl de fer-se un lloc a la televisió després d’haver-se fet coneguda a partir de la seva participació a “Anatomia de Grey” i de guanyar-se posteriorment la fama d’insuportable entre els companys de professió. L’altre, que serà el primer cop que un actor transgènere interpretarà a un personatge protagonista que també és transgènere a la sèrie.

Doubt” ens presenta la Sadie Ellis (Katherine Heigl), una brillant advocada en una firma de primer nivell que comença a enamorar-se d’un carismàtic client (Steven Pasquale), un cirurgià pediatre a qui han acusat d’assassinar la seva nòvia. Mentre intenta ocultar els seus sentiments i portar endavant la seva feina, la Sadie treballarà en diversos casos amb altres companys del bufet: la transgènere Cameron (Laverne Cox) advocada apassionada, la jove Tiffany (Dreama Walker) disposada a aprendre i escalar tant ràpid com pugui, o en Nick (Kobi Libii) un ex-convicte que va aprofitar per treure’s la carrera mentre complia sentència. Per sobre d’ells hi ha l’Isaiah Roth (Elliott Gould), una llegenda viva en el món de l’advocacia de qui tots busquen l’aprobació. Sabent que després d’iniciar una relació amb el seu client, si es demostra que és culpable la seva carrera se n’anirà en orris, la Sadie treballarà dur per aconseguir ex-culpar-lo, encara que ella mateix tingui dubtes de la seva innocència.

El guardonat director Adam Bernstein és un dels productors de la sèrie a més d’haver-se encarregat de dirigir el pilot.

Pure Genius

CBS Pure Genius Augustus Prew

Els genis a que fa referència el títol d’aquesta nova sèrie són en James Bell, un jove bilionari i crack de la tecnologia de Silicon Valley (Augustus Prew) i Walter Wallace (Dermot Mulroney), un veterà cirurgià amb un controvertit passat al que contracta per dirigir un hospital ultramodern. El Bunker Hill Hospital pretén revolucionar la medicina, tractant el casos mèdics més extranys fent ús del avenços més punters i sense cobrar.

Altres membres de l’equip de Bell, decidit a combinar les ments més brillants en medicina i tecnologia per salvar vides, seran la Dra. Zoe Brocket (Odette Annable) una doctora excepcionalment franca, la Dra. Talaikha Channarayapatra (Reshma Shetty) una idealista neurocirurgiana que creu que el nou hospital és una gran oportunitat pel canvi al món sanitari, el Dr. Malik Verlaine (Aaron Jennings) decidir a proporcionar servei mèdic a barris pobres o la Dra. Angie Cheng (Brenda Song) una experta en programació i impressió 3D.

Man with a plan

CBS Man with a plan Matt LeBlanc

En l’apartat de les comèdies, la cadena recupera l’actor més prolífic de Friends, Matt LeBlanc. A “Man with a plan” interpretarà a l’Adam, un contractista que, quan la seva dona es reincorpora al món laboral després de 13 anys, haurà de passar més temps a casa amb els seus fills. Serà llavors quan descrobreixi que els seus “angelets” en realitat són uns dimonis, tirant per terra la seva creença de que estava perfectament capacitat per asumir més temps el rol de pare a casa.

Els tres fills de l’Adam són la Kate (Grace Kaufman), una pre-adolescent manipuladora, el Teddy (Matthew McCann) i la petita Emme (Hala Finley), la benjamina en etapa de nervis per haver de començar l’escola. Tot i els problems, amb el suport de la seva dona i els consells d’altres pares igual d’estressats, l’Adam està determinat a tirar endavant el seu nou rol familiar.

El guanyador de diversos Emmy James Burrows ha dirigit el pilot.

 

The Great Indoors

CBS The Great Indoors Stephen Fry

La segona de les comèdies té com a protagonista a Joel McHale, que interpreta a Jack, un famós reporter aventurer per una revista que s’haurà d’adaptar als nous temps quan el fan cap d’un grup de milennials al departament digital de la publicació. Acostumat a viure aventures sobre el terreny, en Jack tindrà un shock quan el fundador de la revista Outdoor Limits (Stephen Fry) anuncii que ha decidit passar a publicar només via web i que ha decidit que ell sigui l’encarregat de coordinar tot l’equip de periodistes online.

El seu equip d’ambiciosos redactors de vint i pocs anys el formaran en Clark (Christopher Mintz-Plasse), un tècnic friki expert en matèriem com Com sobreviure a un apocalipsi zombie o Com sobreviure a Mart, l’Emma (Christine Ko) una experta en xarxes socials, i en Mason (Shaun Brown) un hipster. La persona a qui haurà de reportar en Jack és la filla del cap, la Brooke (Susannah Fielding) una ferma creient en recompensar els seus empleats sempre que treballin dur. El millor amic d’en Jack, propietari d’un bar, serà el que l’ajudarà a aprendre a conectar amb els seus joves col.legues.

Kevin can wait

CBS Kevin can wait Kevin James

L’actor Kevin James protagonitza i produeix aquesta altra comèdia a la que posa nom. A “Kevin can wait” serà un policia retirat que busca passar més temps de qualitat amb la seva dona Donna (Erinn Hayes) i els seus tres fills. Però al fer-ho descobrirà que la vida de familia a vegades té més perill que patrullar els carrers. Els seus plans com a agent retirat també inclouen viure aventures amb un dels seus ex-companys, en Duffy, i el seu germà Kyle, un bomber que no ha vist gaire acció a la seva feina.

La realitat de les complicacions de la familia, de les que fins aleshores la seva dona l’havia protegit, es tornaran de cop molt evidents. La filla gran, la Kendra (Taylor Spreitler) decideix deixar els estudis per ajudar al seu nòvio aturat que està segur que aconseguirà dissenyar una app que el farà ric. L’adolescent Sara (Mary-Charles Jones) té els seus propis problemes a l’institut. I el menor, en Jack (James DiGiacomo) és un petit hipocrondríac.

 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies