Amb les audiències a la baixa, la que en altres temporades havia estat la reina de les principals 4 cadenes de televisió als Estats Units està vivint un moment de renovació. Els seus nous directius han estat els encarregats d’escollir nou pilots d’entre els que havia pre-seleccionat el seu predecessor al front de la ABC. Entre ells han trobat comèdies, drames, històries familiars, ficcions històriques… Però sobretot si hi ha un nom pel que segueix apostant la cadena és la omnipresent Shonda Rhimes. La productora darrera de sèries tant vitals per la casa com “Anatomia de Grey” o “Scandal”, sumarà ara fins a cinc sèries de la seva productora Shondaland a la graella del canal.

Renovacions: ‘Grey’s Anatomy‘, ‘Scandal‘, ‘How to get away with murder‘, ‘The Catch‘, ‘The Real O’Neals‘, ‘American Crime‘, ‘Black-ish‘, ‘Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D‘, ‘Dr. Ken‘, ‘Quantico‘, ‘Last Man Standing‘, ‘Modern Family‘, ‘Once Upon a Time‘, ‘The Goldbergs‘, ‘The Middle‘, ‘Quantico‘, ‘Secrets and lies‘.

Cancel·lacions:Nashville‘, ‘Galavant‘, ‘Castle‘, ‘The Muppets‘, ‘Marvel’s Agent Carter‘, ‘The Family‘, ‘Wicked City‘, ‘Of Kings and Prophets‘, ‘The Whispers‘, ‘Oil‘, ‘Uncle Buck‘.

Novetats: ‘Designated Survivor‘, ‘Romeo & Juliet (Still Star-Crossed)’, ‘Imaginary Mary‘, ‘Speechless‘, ‘Downward Dog‘, ‘American Housewive‘, ‘Notorious‘, ‘Time after time‘, ‘Conviction‘.

 

Designated Survivor

Designated Survivor Kiefer Shuterland ABC

Kiefer Sutherland torna a la televisió. Ja no ho farà com l’agent Jack Bauer de “24” però tampoc s’allunyarà de les intrigues de Washington. A “Designated Survivor” interpretarà a Tom Kirkman, un membre del gabinet gubernamental que després d’uns atacs que destrueixen la capital es converteix de forma inesperada en el següent president dels Estats Units.

I assumir el càrrec evidentment no serà fàcil, tenint en compte el caos que hi ha a la ciutat, el fet que els qui l’envolten no el veuen capacitat i que tampoc sap en qui pot confiar d’entre els supervivents que han quedat a la cúpula del poder. Natascha McElhone (que interpreta la seva dona), Maggie Q (una agent del FBI que investiga els fets), Italia Ricci, Kal Penn i Adan Canto també formen part del repartiment. Per ara la sèrie té encarregats 13 capítols.

Romeo & Juliet (Still Star-Crossed)

Still Star-Crossed ABC

El primer dels nous productes de Shondaland escollit per la cadena, ens transporta al món clàssic d’una de les obres de William Shakespeare. “Still Star-Crossed” vindria a ser una mena de seqüela de Romeo i Julieta, que estarà produïda i guionitzada per Heather Mitchell, ja darrera d’altres sèries de la casa com “Scandal” o “Anatomia de Grey“.

La història es basa en un llibre de Melinda Taub que es situa a Verona al segle XVI, just on acabava l’obra de Shakespeare, amb la fatídia mort dels dos joves amants. Les traicions, amors maleïts i intrigues de palau segueixen dirigint el destí de dues families enfrontades, els Capuleto i els Montesco. En un intent de preservar la pau a la ciutat, a Giuliana Capuleto (Zuleikha Robinson) l’obliguen a casar-se amb un dels joves de la familia rival, Benvolio Montesco (Wade Briggs), al que odia, però el seu cor pertany a un altre. Les seves històries d’amor i venjances donen peu a una tragèdia que podria empetitir la de Romeo i Julieta.

 

Speechless

Speechless ABC

La Maya DiMeo (Minnie Driver) és una mare de familia casada amb en Jimmy (John Ross Bowie) i amb tres fills: la Dylan (Kyla Kenedy), en Ray (Mason Cook) i en JJ (Micah Fowler). Aquest últim pateix una malaltia que el té confinat en una cadira de rodes. Les seves necessitats especials portaran a tota la familis DiMeo a afrontar nombrosos reptes, combatre injusticies i intentar construir-se una nova llar en un nou entorn. Reptes que afronten amb sentit de l’humor i tots units.

Scott Silveri, un dels artífexs de Friends i la seva derivada Joey, és el guionista i productor executiu d’aquesta sèrie que intentarà arrencar uns quants somriures a partir d’una situació difícil.

Notorious

Notorious ABC

La següent proposta de la ABC, “Notorious” és la versió televisiva de les vivències a la vida real d’una peculiar parella. Ell és l’advocat criminalista Mark Geragos, a la sèrie convertit en Jake Gregorian (Daniel Sunjata). Ella Wendy Walker productora d’un programa de noticies que a la sèrie té el nom canviat per Julia George (Piper Perabo).

Els personatges reals faran les tasques de productors executius i ens explicaran d’una manera que han descrit com a “única, sexy i provocativa”, com els dos col.laboraven en diferents casos produïnt una explosiva combinació entre llei i mitjans de comunicació, de la que ell esperava guanyar més judicis i ella pujar els índexs d’audiència.

Imaginary Mary

Imaginary Mary ABC

Una altra de les comèdies que han trobat el seu forat a la graella de la ABC ens presenta l’Alice (Jenna Elfman), una dona amb una sòlida carrera professional i que acaba de conèixer el que podria ser l’amor de la seva vida (Stephen Schneider), un home divorciat i amb tres fills. Però just en aquest moment fa acte de presència el que havia estat la seva amiga imaginaria quan era petita, una criatureta blanca amb taques blaves que l’ajudarà a fer front a aquest moment clau de la seva vida. Això si la seva fòbia als nens i el fet que una dona adulta mantingui converses amb un ésser que només ella veu no ho engeguen tot a rodar.

Shawn Levy (Noche en el museo) n’ha dirigit el pilot i l’oscaritzat Patrick Osborne serà l’encarregat de l’animació de la imaginaria Mary.

 

Time after time

Time after time ABC

Kevin Williamson guionista de Dawson crece o Crónicas Vampíricas i la saga Scream, també té nova sèrie. La protagonitzaran dos dels guapos coneguts de la petita pantalla, Josh Bowman (Revenge) i Freddie Stroma (UnREAL), que donaran vida respectivament a H.G. Wells i a Jack l’Esbudellador. El famós escriptor de ciència ficció farà servir una màquina del temps per viatjar fins al Manhattan actual, perseguint l’assassí que havia estat un dels seus millors amics. Evidentment, el xoc serà considerable quan es trobi en un món que no hagués ni imaginat.

La curiosa història es basa en una novel.la escrita al 1979 per Karl Alexander que seguia les èpiques aventures d’un jove Wells i la seva màquina del temps.

Downward Dog

Downward Dog ABC

Una altra de les noves comèdies de la cadena es basa en una sèrie web. “Downward dog” és una ficció narrada des del punt de vista d’en Martin, el gos de la Nan (Allison Tolman). Ella és una típica millennial no gaire satisfeta amb la seva vida i ell un mordaç ca que se’ns confessarà a càmera sobre la vida en general. Però tot i les dificultats de la vida diària han trobat un en l’altra el millor company.

American Housewife

American Housewife ABC

L’última de les comèdies presentades per la ABC ha patit un canvi de nom. Inicialment havia de presentar-se com “The Second Fattest Housewife in Westport” però finalment s’estrenarà amb el més discret “American Housewife“. La seva protagonista es la Katie Otto (Katy Mixon), una dona amb un caràcter i autoconfiança a prova de bombes que decideix traslladar la seva familia al poble benestant de Westport. Allà haurà de començar una nova vida rodejada de families aparentment perfectes que disten molt de la seva. Mentre busca que els seus fills puguin tenir una bona educació que els garanteixi un futur, intentarà no perdre allò genuï que els fa diferents i més lliures que els seus rics, estirats i esportius nous veïns.

 

Conviction

Conviction ABC

A Hayley Atwell li han cancel.lat una sèrie (Agent Carter), però no ha trigat gens en aconseguir el paper protagonista d’una nova, “Conviction“. Aquí interpretarà la Hayes Morrison, la filla de l’ex-president dels Estats Units, que està a punt de començar en una nova feina que li ha ofert el seu nèmesis, el fiscal de districte de Nova York (Eddie Cahill). La jove accepta la feina per evitar anar a la presó per possessió de cocaïna i perjudicar la campanya de la seva mare per senadora. Però aviat trobarà una via cap a la redempció en formar part d’un equip d’advocats, investigadors i forenses (la Conviction Integrity Unit) que es dedica a revisar casos en els que se sospita que hi va poder haver una condemna injusta.

La sèrie és també producte dels productors de “Anatomia de Grey” i compta al seu repartiment amb altres cares conegudes de la televisió com Emily Kinney (The walking dead), Merrin Dungey (Alias) o Shawn Ashmore (The following).

 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies