Comencem la setmana de Upfronts amb les novetats de NBC, que com cada any s’enfronta a una temporada complicada després d’haver de cancel·lar algunes de les grans estrenes que havia planejat per a aquesta temporada 2015. “Heartbreaker”, “The player” o “Telenovel·la” han deixat el seu espai per a noves sèries que intentaran que aquesta temporada funcioni millor per a la cadena.

Renovacions: ‘Aquarius’, ‘Blindspot’, ‘The Blacklist’, ‘Chicago Fire’, ‘Chicago PD’, ‘Chicago Fire Med’, ‘Grimm’, ‘Law & Order: SVU’, ‘Shades of Blue’, ‘Superstore’

Cancel·lacions: ‘The Misteries of Laura’, ‘Crowded’, ‘Game of Silence’, ‘Heartbeat’, ‘The Player’, ‘Telenovela’, ‘Truth Be Told’, ‘Undateable’

Novetats:: ‘The Blacklist Redemption’, ‘Chicago Justice’, ‘Emerald City’, ‘Midnight, Texas’, ‘Powerless’, ‘Taken’, ‘The Good Place’, ‘This is us’, ‘Timeless’, ‘Marlon’, ‘Great news’, ‘Trial & Error’

The Blacklist Redemption

blacklistredemption

En aquest nou spin-off de la reeixida sèrie “The Blacklist“, l’operatiu encobert Tom Keen uneix forces amb Susan “Scottie” Hargrave (Famke Janssen), la cap de Grey Matters, una organització de mercernaris que resol problemes que els governs no s’atreveixen a resoldre. En una missió anterior, Tom va descobrir que Scottie en realitat  és la seva mare biològica. Ara, a mesura que s’uneixen per utilitzar els seus recursos i habilitats en un món perillós ple de criminals, Tom comença la seva pròpia missió per esbrinar més sobre el seu fosc passat.

Chicago Justice

chicagojustice

Dick Wolf ens presenta una nova sèrie dins de la seva franquícia “Chicago“. En aquest cas se centra en els fiscals de l’estat i els investigadors que tracten de portar la justícia a la ciutat mentre es mouen en un ambient fortament polititzat. Així mentre intenten resoldre complicats casos, hauran de moure’s entre els mitjans de comunicació i les lluites de poder entre les classes més altes de la ciutat. Tot començarà cunado un dels policies de Chicago rep un tret mentre està complint el seu deure.

Emerald City

emeraldcity

Un tornado transportarà a Dorothy Gale, una noia de 20 anys, i el seu gos policia K9 a un món molt allunyat de la nostra realitat: una terra mística poblada per guerrers letals, màgia negra i una sagnant batalla per la supremacia entre els seus regnes. Protagonitzada per Vincent D’Onofrio ( “Daredevil”, “Jurassic World”) com el Mag i dirigida pel visionari Tarsem Singh a través de tres països europeus, aquest és el nou OZ completament redissenyat. Personatges coneguts es mostren de forma inesperada i entre ells una dona veurà com el destí dels regnes està a les seves mans. A mesura que Dorothy navegui aquest món perillós i descobreixi la seva veritable destinació, veurem que no hi ha lloc com Oz.

Midnight, Texas

midnighttexas

Benvingut a un lloc on ser normal és realment molt estrany. Niels Cremen Oplev, el visionari director de “Mr. Robot“, ens porta una sèrie basada en els llibres de  Charlaine Harris, un viatge a un remot poble de Texas on ningú és qui sembla. De vampirs i bruixes a psíquics i els sicaris, Midnight és un refugi segur i misteriós per aquells que són diferents. A mesura que els membres de la ciutat lluiten contra les pressions de bandes, policies que busquen descobrir els secrets de la ciutat i els seus propis passats perillosos, s’uniran per formar una família forta i inesperada.

Powerless

powerless

Es tracta de la primera comèdia ambientada en l’univers de DC Comics. Vanessa Hudgens interpreta a Emily, una agent d’assegurances que està especialitzada en els danys causats pels superherois quan lluita contra el crim. Quan s’enfronta a un d’aquests herois, es converteix ella mateixa en una heroïna. La sèrie ens presentarà el seu dia a dia, el seu entorn de treball i com Emily descobreix el difícil que és compaginar el seu nou rol amb la seva vida qüotidiana.

Taken

taken

Luc Besson produeix aquesta sèrie que ens presentarà l’origen del personatge interpretat per Liam Neeson en les pel·lícules del mateix nom. Clive Standen (“Vikings”) interpretarà al seu alter ego jove, molt més ansiós d’aventures. Bryan Mills serà reclutat com a operatiu de la CIA, un treball que li ajudarà a construir totes i cadascuna de les habilitats que el converteixen en un dels més mortals agents.

The Good Place

goodplace

Aquesta comèdia té com les seves cartes principals la presència de Kristen Bell i Ted Danson en una història amb un cert component sobrenatural. Eleanor Shellstrop (Bell) és una dona ordinària que acaba morint i entra en l’altra vida descobrint que no ha estat una persona massa bona. Amb l’ajuda del seu mentor en el més enllà (Danson), intentarà descobrir a la bona persona que està segura que porta dins.

This is us

thisisus

Mandy Moore, Milo Ventimiglia i Sterling K. Brown protagonitzen un drama sobre diferents persones les vides de les quals acaben connectades en formes bastant curioses. Alguns d’ells comparteixen la seva data de naixement, i moltes més coses de les que podrien esperar.

Timeless

timeless

En aquesta sèrie d’acció i aventures, un criminal roba una màquina del temps per intentar destruir els Estats Units tal com es coneixen canviant el passat. L’única esperança és un equip completament inesperat: un científic, un soldat i un professor d’història, que han d’usar el prototip de la màquina per viatjar enrere en el temps i corregir els errors. Mentre intenten no afectar el passat, sempre han d’intentar estar per davant del seu temible enemic. Però podran arribar a temps i descobrir el misteri darrere d’aquest misteriós criminal?

Marlon

marlon

Lliurement inspirada en la vida real de Marlon Wayans, aquesta actualització de les comèdies familiars clàssiques ens presenten a un pare inmaduro compromès en la criança dels seus dos fills al costat de la seva exdona. Encara que els seus consells erronis, la seva personalitat descontrolada i el seu impredictible estrellato en Internet no li posaran les coses fàcils, per Marlon la família és sempre el primer.

Great news

greatnews

Portar-se bé amb alguns col·legues pot ser dur, però treballar amb la teva mare? Això és una altra història. Quan Katie, productora d’informatius, s’assabenta que la seva excessiva mare (Andrea Martin, “SCTV”, “Mi gran boda griega”) ha aconseguit un lloc com a becària en la cadena on ella treballa, es troba enfront d’una notícia terrible. Però, amb la seva major animadora al seu costat, Katie podria finalment obtenir el reconeixement que mereix. Produeixen Tina Fey i Robert Carlock, productors de “30 Rock”.

Trial & Error

trialanderror

L’advocat Josh Segal abandona Nova York per dirigir-se a una ciutat del sud a enfrontar-se al seu primer cas important. La seva missió? Defensar a un excèntric professor de poesia (John Lithgow, “3rd Rock from the Sun”) acusat de l’estrany assassinat de la seva estimada esposa. Acomodant-se en una improvisada oficina darrere d’un taller de taxidermia i emprant a un grup inadaptados com a equip, Josh sospita que guanyar el seu primer gran cas no serà fàcil, sobretot quan el seu client està fent tot el possible per semblar culpable.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X