"Sense ales" de Muriel Rogers
7Valoració
Puntuació dels lectors: (3 Vots)
8.3

Muriel Rogers o el  tàndem format per Muriel Villanueva i Roger Coch presenta “Sense ales”, el primer llibre de la trilogia “L’esfera”. Amb dosis de ciència-ficció, aventura i fantasia, el llibre introdueix la Kala, la protagonista, que s’haurà d’endinsar al món virtual de l’Altra Banda per recuperar al seu millor amic.

L’Esfera té controlada la població. Per escapar-ne, els ciutadans del Niu estan enganxats a un entorn virtual que els permet gaudir de la llibertat que anhelen. La Kala, una noia que rebutja aquesta manera de viure, es veurà obligada a travessar a l’Altra Banda per buscar el seu millor amic, en Beo, que fa dies que va desaparèixer. Encara que no està preparada pel que s’hi trobarà ni del paper que haurà de jugar.

Escrit a quatre mans per Muriel Villanueva i Roger Coch, “Sense ales” és el primer llibre de la trilogia “L’esfera”. Aquesta història, a mig camí entre infantil i juvenil, està plena de fantasia i d’aventures. La protagonista és la Kala, una preadolescent que viurà una història increïble, plena de perills, quan es decideix a entrar al món virtual de l’Altra Banda per buscar al seu amic Beo, desaparegut de fa dies.

L’Altra Banda és un entorn virtual on els ciutadans del Niu, angoixats pel poder de control que exerceix l’Esfera ells, poden crear-se un doble fictici i, virtualment, viure un món ple d’aventures i aconseguir la desitjada llibertat. La Kala, reticent a viure en aquest món fals, s’hi veurà avocada a entrar-hi per lleialtat a un amic.

Mitges veritats, lluites salvatges, escenaris on res no és el que sembla i la possibilitat d’un món nou esperen la Kala. El seu destí s’apropa, si vol salvar en Beo. Abans, però, haurà de desafiar l’Esfera. La batalla acaba de començar. “Sense ales” recorda “Matrix”. Humans atrapats en la vida real que només poden gaudir de la llibertat en el món virtual. Pirates, dels que tenen vaixells però també d’informàtics, omplen aquesta aventura que està indicada per nens que ja no ho són tant.

Més infantil que llibres de moda com “Els jocs de la fam”, més innocent també i amb un rerefons més filosòfic, “Sense ales” és una bona opció d’introduir als nois i noies, a tocar de l’adolescència però amb un punt infantil encara, a la lectura i a un món de ficció on trobaran temes comuns com l’amistat, el primer amor o la relació amb els pares.Editorial: Columna
Web editorial
ISBN: 978-84-664-2043-3
Pàgines: 336
Preu: 16.90 €


2 Respostes

  1. Jaume

    M’agradaria saber qui l’ha traduït al català, perquè les quatre mans de què es parla al text el van escriure en castellà.

    Respon

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies