Tot i que vinguin de Suècia, els Hellsingland Underground no tenen la sang gens freda. Encara  que el seu nom ens evoqui l’infern i indrets obscurs, el seu rock és variat i de tall bastant clàssic. La banda ha trigat dos discos i un munt d’hores a la carretera per posicionar-se com una de les formacions més interessants del rock europeu actual. I ara vindran a Barcelona a presentar-nos el seu nou álbum.

Al 2008 veia la llum el seu disc homònim. Dos anys després ho feia “Madness & Grace” i es convertien en un fenòmen al seu país. I amb el tercer “Evil will prevail” el seu so ja aconseguia la maduresa i identitat que els caracteritza, combinant temes altament ballables i melancòliques balades.

El seu quart disc, “Understanding gravity”, ens arribava tot just al març i és el que servirà d’excusa per pujar a l’escenari del Razzmatazz 3 el proper 29 d’Abril a fer un repàs al millor de la seva trajectòria. Una trajectòria on hi podem trobar influències des del seu entorn nordeuropeu fins a sons purament nordamericans i britànics. Però el què fa els Hellsingland Underground sonar com ho fan és l’ànima d’unes melodies que ens parlen de temes que importen (amistat, amor, mort, música, llibertat), una instrumentació rica i cuidada, i sobretot l’esperit de compondre per pur amor a la música i ganes de pasar-ho bé. Guitarres, bateria, armònica, piano, baix, teclats, òrgan… tot hi cap a la seva música.

Hellsingland Underground

Al seu darrer treball hi hem descobert talls tant interessants com l’obertura “Earth’s gonna shake”, “As dreams go by”, “When the music ruled the world” o “The war is over”, que se sumen a altres èxits de discos anteriors que segur que no faltaran al seu directe, com “In the evening”, “The lost river band”, “Northern country boy” i “Hard falls”.

Aquest 2016 Charlie Granberg i els seus compleixen 10 anys de carrera i ens diuen que estan desitjant seguir fent música almenys 10 més. Els acompanyareu?On: Razzmatazz 3
Quan: 29 d'Abril a les 21:00
Preu: 12€
Organitza: Doctor Music
Compra Entrades


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies