Després d’una parada de quasi quatre mesos en la seva gira per prescripció mèdica, Neuman reprenia el seus concerts a la sala 2 de Razzmatazz en un concert emotiu i ple de nervis.

El piano amb Jesús Peñarrubia sol a escena. Comencen les notes de Lovers i Paco Román, guitarra i veu i José Sánchez a la bateria s’afegeixen a la música. Sense parar i sense donar un respir, desfilen Tell you i Hell, i amb Bye Fear, Paco Román s’adreça per primer cop al respectacle.

Confessa els seus nervis des de fa més d’un mes pel concert, per la parada forçosa i per les ganes de tornar (amb nova formació) a pujar a un escenari. Se’l veu certament nerviós, però també exultant, content, feliç. Per fi està fent allò pel que serveix i que li agrada: MÚSICA amb majúscules, i d’això Paco Román en sap molt. Perquè definitivament Neuman és la seva persona, ell és l’ànima del grup i qui s’ha mantigut al llarg dels diferents canvis de membres, fent-se càrrec de la composició, les guitarres (en plural sí, quantes portava en total al concert?)  i la seva característica, particular i afinadíssima (al concert també) veu.

Neuman

Desfilen Kids, If, I have the will i Ingrid, alternant els moments acústics amb les característiques pujades in crescendo de la formació, on les cançons sempre van de íntimes i petites, pujant a un so estratosfèric abans que te n’adonis. Curiosament, la sala 2 de la Razz sóna moltes vegades molt millor que la sala gran, i això, amb Neuman es va agrair força. Hagués estat d’agrair que la gent hagués deixat de xerrar i hagués deixat sentir el concert amb més intensitat en molts moments, però això, malauradament, comença a ser un problema habitual en moltes sales, la mala educació de la gent sembla no tenir fronteres.

Neuman seguia destil.lant màgia a l’escenari amb Friends i The Family Plot i van arribar els bisos amb Turn It (que et persegueix al cervell hores després del concert), Battle Starship i el tall de presentació del nou disc I Love You.

En definitiva, ens alegrem molt de la tornada de Neuman als escenaris, estem delosos de sentir el nou disc sencer i, si hem de posar una pega al concert és que es va notar una mica de manca de connexió entre els membres de la formació. Pero això és superable. Segur que a la gira que ara comencen ho tindran resolt en un parell de concerts més. Salut, Neuman!

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies