Els murcians Neuman tornen a Barcelona després d’un període de (merescut) descans per prescripció mèdica al seu vocalista, compositor y guitarra, Paco Román. De la mà, des del 2013 de Subterfuge Records, Neuman aterrarà a Barcelona a la sala Razzmatazz el 9 d’abril com a primera data després de la pausa forçada en el recorregut de presentació del seu disc If.

Neuman ronda pel món musical, d’una manera o una altura, des de l’any 1999, però ha estat a partir de 2010-2011 i la publicació del seu àlbum Plastic Heaven quan el seu talent s’ha vist reconegut a nivel nacional. Paco Román com a vocalista, compositor, guitarra i fundador de la banda, David Manzillo al baix i Álex Dumdaca a la bateria, porten molts bolos i quilòmetres a sobre, i això es nota, especialment als seus directes.

Neuman ha estat catalogat com a post –rock, shoegaze, rock minimalista i nombrosos adjectius diversos més, però el que destaca és el seu so guitarrer i la seva intimitat suau alhora, la seva implicació en allò que creuen i que fan.

En aquesta ocasió a Barcelona, Neuman aprofitarà per presentar-nos temes inèdits del seu nou disc que veurà la llum al voltant de l’estiu, amb la col.laboració a la producció de Paco ”Loco” Martínez, conegut per formar part del Xixón Sound amb grups com Los Sangrientos y Australian Blonde.On: Razzmatazz
Quan: 9 d'Abril a les 21:00
Preu: 18€
Comprar entrades

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies