Vil y miserable
8.5Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Vil, miserable i adorable. Així és el protagonista de la nova proposta del canadenc Samuel Cantin, publicada a Espanya per l’editorial La Cúpula.

Haig de confessar que sovint tendeixo a enamorar-me dels personatges més mesquins i antisocials que habiten en els còmics, les sèries i les pel·lícules, sobretot si no els hi falten raons (el món n’està ple) per ser com són. I amb Lucien el flexàs arriba ja des de la portada, aquest dimoni tan cuco amb la seva cistella de caramels! Ara entenc als adoradors del Diable.

A mesura que et fiques en la vida de Lucien més pots entendre la seva frustració. Encarregat de la secció de llibres usats en el que al seu torn és un concessionari de cotxes de segona mà (per la compra d’un cotxe et portes de gratis un clàssic literari), Lucien viu envoltat d’espècimens que el porten de cap. El seu “petit” cap està obsessionat amb ampliar la secció de llibres usats, en detriment a la venda de cotxes, i convertir el seu negoci en la tenda de llibres usat amb el major aparcament del món! Amb els seus companys no hi ha molt bona ona que diguem, i sembla que el nou becari (el més normalet dels personatges d’aquesta història) serà un gra en el cul més. I a més, el seu psicòleg està molt més boig que ell, i això que no ha de bregar amb aquest vestit de làtex que l’obliga a mantenir-se cèlibe!

Samuel Cantin - Vil y miserable

A més de l’encert en la construcció de personatges, Samuel Cantin aconsegueix reflectir de forma exemplar aquests moments incomodes que un pot arriba a sentir, amb rubor de vegades. Tot i que el caos de vegades s’apodera de l’estructura de còmic, s’agraeix que Cantin es mogui en ell de forma tan desinhibida, i que el seu esperit disbauxat transcendeixi com ho fa.Editorial: La Cúpula
Web editorial
Pàgines: 152
Preu: 14,90 €
Guió: Samuel Cantin
Dibuix: Samuel Cantin
Format: 16 x 21 rústica, blanc i negre
ISBN: 9788416400089


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X