SE(nti)MENTAL
8.2Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Vaig conèixer el treball d’Alfonso Casas (Saragossa, 1981) com molts altres, a través d’Instagram, on s’ha convertit en un dels il·lustradors més estimats (si encara no segueixes el seu perfil, ja estàs trigant),  i no és per menys. La seva capacitat de remoure’ns amb els seus icònics dibuixos i la seva (re)buscada prosa, tan condensada en la seva forma com a intensa en el seu contingut, fa d’Alfonso Casas un artista de referència.

Molt del que trobem en “SE(nti)MENTAL” ja ho haurem vist abans a través del seu compte d’Instagram, on les seves creacions acumulen milers de “m’agrada”, però la cuidada edició del llibre que avui tenim entre mans, publicat a través del segell Lunwerd de l’Editorial Planeta, posa en el seu veritable lloc l’obra de Casas. El “roce hace el cariño” i tocar l’obra d’Alfonso Casas fa que definitivament t’enamoris d’ella. La portada en relleu, els dibuixos “interactius”, les postals i el kit de supervivència a base d’adhesius, aporten aquest extra que sens dubte la fa més atractiva, encara que realment no li facin falta.

Alfonso Casas a Instagram

Per a aquells que creuen en l’amor, tant com en els unicorns. Pels que parlen amb la mà en el cor i els que ho fan amb el cor en un puny. Pels que veuen el cor mig ple, però també pels que el veuen mig buit. Si tens sentit de l’Amor/Humor i ets un se(nti)mental, aquest llibre et farà bategar. En blanc, negre i vermell intens.

Alfonso Casas a Instagram

Per a Casas, que porta set anys vivint a Barcelona, “SE(nti)MENTAL” suposa el segon llibre en solitari, després d’haver vist adaptada al teatre el seu “Amores minúsculos” i d’haver treballat com a il·lustrador per a diverses marques (Vodafone, Reebok, ING…),  per a publicacions com El País o TENMAG, i de donar el seu toc personal a “No sin mi barba” de Carlos Suñé. Vaja, que sens dubte Alfonso Casas és un dels homes del moment. I espero que per a molt de temps.Editorial: Lunwerg
Web editorial
Pàgines: 204
Preu: 17,95 €
Guió: Alfonso Casas
Dibuix: Alfonso Casas
Format: Cartoné . 14,5 x 21 cm
ISBN: 978-84-16489-09-1

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies