El fenomen Star Wars no es limita a les pel·lícules. El gran èxit d’aquest univers ve acompanyat d’una gran quantitat de productes derivats, des de llibres i comics fins arribar a coses d’allò més curioses. Fem un repàs a algunes de les que ens agraden als integrants de La Finestra Digital.

Els (nous) còmics de Star Wars

Comics Star Wars

L’univers estès de Star Wars (còmics, novel·les, sèries de televisió, videojocs) sempre ha format part de l’entorn en el qual qualsevol gran fan de la saga es mou per calmar la seva set de més aventures. Hi ha moltíssimes pàgines de còmic publicades, primer per Marvel, després durant molts anys per Dark Horse.

Amb la compra per part de Disney dels drets de Star Wars, la producció de còmics tornava a les mans de Marvel, també propietat de Disney. I la Casa de les Idees no anava a malgastar l’oportunitat que ofereix l’estrena de “El despertar de la força” i les següents produccions.

Però l’editorial sabia que, perquè la iniciativa triomfés, necessitava comptar amb autors d’alçada a l’hora de llançar les seves col·leccions. I així va ser com va recórrer a creadors com Jason Aaron, Kieron Gillen, Salvador Larroca, John Cassaday, Mark Waid i Terry Dodson entre molts altres. Per no interferir amb les noves pel·lícules, l’acció d’aquests còmics es va situar entre els episodis IV i V, encara que recentment s’ha llançat una miniserie que narra esdeveniments posteriors al VI.

El resultat de tots aquests esforços són sèries divertides, bem escrites i dibuixades que convenceran a tot tipus de públic, des de l’exigent seguidor de la saga fins als que només busquin una mica més d’aventura.

Més informació a la pàgina de Planeta Còmic(D.F.)

BB8 Sphero

BB8 Star Wars

Fins ara R2-D2 era el robot més estimat de la galàxia, però amb la nova entrega de la saga n’arriba un altre disposat a disputar-li el podi, almenys entre les noves generacions. Encara no sabem quin serà el seu paper a la historia però el BB-8 de Sphero ja s’ha convertit en el gadget més molón pels que tingueu una mica més de pressupost. En la seva versió més evolucionada, el podeu fer rodar per casa, controlar-lo a través d’una app al mòbil o tauleta, donar-li ordres de veu o crear missatges per veure’ls en holograma. I a sobre va aprenent a mida que se’l fa funcionar. Aquí podeu veure el robotet esfèric amb caparró flotant en acció, a veure qui s’hi resisteix.
Comprar-lo.   (I.M.)

Kit Star Wars Crochet

crochet

No ens negareu que són una cucada! Els desitgeu tant com nosaltres! Doncs per aconseguir-los hi ha dues opcions, un DIY en tota regla (usant vostres dues manetes), o tenir uns amics/familiars tan hàbils amb l’agulla del crochet (el ganxet de tota la vida), com Luke Skywalker amb l’espasa làser. Amb el “Kit Star Wars crochet”, publicat per Libros Cúpula (Ed.Planeta), podeu aprendre a crear els “amigurimis” de Luke, Darth Vader i companyia. També és un regal fantàstic per als vostres amics Jedis del crochet. Inclou el material per realitzar un Yoda i un stormtrooper, tot per 24,95€. (I.Z.P.)

Organitzant els llibres des del planeta Hoth

Organitzant els llibres des del planeta Hoth

Si penseu que els frikis d’Star Wars ens passem tot el dia veient les pel·lícules o escoltant música de John Williams, esteu molt equivocats. Sota aquesta capa de fan i de costat fosc de la força som persones normals: llegim, veiem la tele, escoltem altres músiques, fins i tot, xerrem de coses mundanes amb la família. Això sí, organitzem els nostres llibres amb estil i amb l’ajuda d’un AT-AT arribat del planeta Hoth. (Y.A.)

X-Wing, jugant amb naus

X wing

X-Wing és un joc de taula en el qual manipularem diferents naus de l’univers Star Wars. Però la particularitat principal és que ho farem usant veritables miniatures de TIE Fighters, X-Wings, el Falcó Mil·lenari o altres grans naus de la saga. I això és un veritable extra per a tots els col·leccionistes.

Dos jugadors s’enfronten triant un bàndol. Cadascun munta el seu esquadró de naus tenint en comptes les limitacions que el joc imposa perquè existeixi cert equilibri. A partir d’aquí, una mescla de capacitats, estratègia i sort en els daus definirà el destí d’una partida en la qual elements externs, com els asteroides, també tenen molt a dir.

No és barat perquè requereix la caixa bàsica i entrar en el pou sense fons de comprar noves miniatures però proporciona hores i hores d’entreteniment i un munt de maquetes amb les quals decorar les nostres prestatgeries.

Més informació a la pàgina d’Edge(D.F.)

Torradora Darth-Vader

Torradora Darth Vader Star Wars

Si diuen que l’esmorzar és el menjar més important del dia, millor prendre’n un amb força, encara que vingui del costat fosc. El mateix Darth Vader pot encarregar-se de fer-vos les torrades pel matí i deixar imprès al pa el logo de Star Wars per una cara i la imatge del seu casc per l’altra. Una manera a la vegada útil i divertida de decorar la vostra friki-cuina. (I.M.)

Disfresses per a mascotes

disfresses

Potser serà una mica cruel, però sempre resulta fascinant veure disfressades les nostres mascotes, i més si ho estan amb disfresses com aquestes. Només fa falta una cerca ràpida en Imatges de Google per quedar-se bocabadat davant l’extensa gamma de personatges que compten amb la seva versió perruna o gatuna. Destaquem les que us posem en la imatge, però les disfresses de Princesa Leia (versió gateta, versió gatassa), d’Ewok i d’AT-AT Snow Walker també estan molt ben aconseguides. Pels aquells que tingueu poc pressupost, amb una mica de laca (i si el teu gos té la suficient planta), podeu optar per una transformació en pla Chewbacca(I.Z.P.)

Rellotge lluita espases làsers

Rellotge lluita espases làsers

Una pel·lícula d’Star Wars no és res sense una bona lluita d’espases làser i si hi ha una de mítica és la de Luke contra Darth Vader. Si ets un fan i posats a tenir un rellotge de paret res millor que aquesta opció: hora i espases làser. Què voleu més?(Y.A.)

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X