Un grup de persones molt diferents estan tancades sota terra després de la notícia que un meteorit és a punt de col·lisionar amb el nostre món. Però el problema no resideix tant en la supervivència com en la convivència.

La cadena britànica Sky 1 i l’americana NBC s’uneixen per produir ““You, Me and the Apocalypse””, una nova comèdia dramàtica amb tocs de ciència ficció que compleix la seva funció d’entretenir i divertir a moments.

Amb un primer títol com “Apocalypse Slough”, simplificat a “Apocalypse”, i seguit per “You, Me and the End of the World”, la falta de seguretat en alguna cosa tan senzill i bàsica com el títol ja podia augurar una falta de seguretat en coses una mica més profundes i complicades com són els guions, la construcció de personatges i les trames. I és que, tot i complint amb les expectatives de passatemps i facilitat visual, “You, Me and the Apocalypse” no sembla que vagi a ser una sèrie de culte o per recordar.

Assentada a la ciutat britànica de Slough, coneguda per ser també la seu de l’empresa fictícia de “The Office”, els excèntrics personatges es troben tancats en un búnquer esperant l’anihilació del planeta per l’impacte d’un meteorit. Dos germans bessons, un d’ells banquer i l’altre ciber-terrorista, el company de pis del primer, un molt incorrecte (i clixé) cardenal del Vaticà acompanyat d’una jove monja, i dues presidàries, una d’elles innocent i l’altra una creient radical de la supremacia blanca, són els protagonistes de la sèrie i en qui se centren les trames principals.

You, Me and the Apocalypse

Després d’una breu explicació de l’apocalipsi que està tenint lloc, tirem 34 dies enrere per conèixer les vides d’aquesta gent un mes abans del dia del judici final. Com si d’una paròdia de “Lost” es tractés, la sèrie basa la seva gràcia en com els personatges es troben en situacions complicades que gairebé res tenen a veure amb l’apocalipsi al principi, solament perquè el públic pugui fer fàcils somriures en veure com a personatges de totes les parts del món estan connectats entre si. Així doncs, la principal intriga amb la qual juga aquesta primera temporada és per què han estat triades aquestes persones per estar salvaguardades en un búnquer i com han arribat fins a aquí.

Protagonitzada per Mathew Baynton amb una sobreactuació i simplificació de personatge bastant avorrides, la sèrie s’aguanta, a nivell interpretatiu, gràcies als secundaris: Jenna Fischer, Rob Lowe i la seva companya de “Parks and Recreation”, Megan Mullally. Ells porten realment les regnes de la sèrie amb personatges ben creats dins de la poca originalitat (només fa falta anomenar un altre referent més: “Orange is the New Black”), que sobretot es basen en les capacitats dels seus actors per dur a terme interpretacions còmiques de bon nivell.

“You, Me and the Apocalypse” és una sèrie fàcil, entretinguda i ben portada. Però potser amb 20 minuts per episodi seria més productiva i donarien més joc les trames. Això es nota en fer que, solament en el pilot, ja haguessin hagut d’utilitzar tres històries de personatges diferents per omplir el temps d’emissió. La sèrie ja s’ha estrenat a Sky 1 i, encara que les audiències segueixen disminuint, està previst que s’estreni a la NBC durant el 2016.YOU, ME AND THE APOCALYPSE

Creador: Iain Hollands
Directors: Michael Engler, Tim Kirkby i Saul Metzstein
Intèrprets: Mathew Baynton, Jenna Fischer, Joel Fry, Gaia Scodellaro, Paterson Joseph, Kyle Soller, Rob Lowe, Megan Mullally, Pauline Quirke, Diana Rigg i Fabian McCallum
Productors executius: Cameron Roach, Lizzie Gray, Andrew Conrad, Juliette Howell, Tim Bevan, Eric Fellner i Lynn Horsford
Durada dels capítols: 45 min
Data d'estrena: 30 de setembre de 2015 (Regne Unit)
Cadena Emissió: Sky /NBC

Sky
NBC


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies